Copy
Du skriver väl in 24 februari 2017 i din kalender!!!
View this email in your browser

Jubileet börjar ta form

Du har väl inte missat att Torshälla jubilerar 2017, med 700 år av stadsrättigheter?

Vi kommer fira hela året och drar igång på födelsedagen den 24 februari. Förutom födelsedagen och ett jubileumskalas sista veckan i Juli är det en hel del annat som sker, både i Torshälla och med Torshälla. Staden piffas och preppas och runt om växer det fram aktiviteter, evenemang och initiativ för att stärka, fira och utveckla Torshälla.

Många är redan igång och vi hoppas att du vill fira med oss och ta del av allt som sker under jubileumsåret. Men också att du har lust att följa arbetet inför och under; via det här brevet, vår webb torshalla700.se och i våra sociala medier.


Nyhetsbrevet kommer att skickas ut regelbundet för att tuta lite extra när vi har något nytt att berätta. Känner du någon som borde hålla sig uppdaterad: tipsa om vår webbplats Torshälla700.se. Här kan man anmäla sig för nyhetsbrevet. 

Vi hörs framöver!
/ Alla vi som jobbar på

via Annika Edetun Lahtinen, jubileumsgeneral

Anni-Frid kommer hem

Världsstjärnan Anni-Frid Lyngstad har tackat ja till att medverka i ett av Torshällaprofilen Alar Kuutmanns offentliga samtal Alar Talar Med. Läs mer om detta och femton andra projekt som beviljats medel ur jubileumsfonden.

Tidning i ny kostym

Torshälla runt fyller 30 år samtidigt som staden firar 700 år. Inför 2017 kommer tidningen att få ett nytt utseende och innehållet ska ha ännu större fokus på jubileumsåret.

Miljöcertifierat jubileum

Eskilstuna kommun har sedan tidigare miljöcertifierat en rad evenemang som till exempel Parkfestivalen och Junior-EM i friidrott. När Torshälla firar 700 år under 2017 så kommer såväl invigningen som jubileumskalaset i juli att miljöcertifieras.

Håll utkik efter Ninja

Ninja Heikkilä, Rolf Berg och Marianne Belin är några av våra stolta Torshällare. Du kommer bland annat att möta dem på reklampelarna i Torshälla och Eskilstuna framöver.

Film om Torshälla 650 år

Kan få nytt liv 2017

För snart femtio år sedan firade Torshälla 650 år. Staden uppvaktades och jubileet dokumenterades med filmkamera. Eskilskällan har dammat av filmerna och nu är förhoppningen att kunna bearbeta materialet för att ge ut på dvd lagom till Torshälla fyller 700 år.
Kontaktuppgifter
Telefon till växel: 016-710 10 00
torshalla700@eskilstuna.se
torshalla700.se
eskilstuna.se
#torshalla700
 

Avregistrera dig från maillistan

116 dagar kvar

Den 24 februari 2017 blir Torshälla 700 år. Vi bygger framtidens småstad genom ett välkomnande värdskap, samarbete och ett mod att testa nya vägval. Jubileumsåret kommer att få en festlig inramning där vi tillsammans skapar evenemang och utvecklingsprojekt som tar oss in i framtiden. Vi kallar det småstadsevolution.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Torshälla 700 år · Östra Torget, Brogatan 13 · Torshälla 64432 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp