Copy
Deze nieuwsbrief in uw browser bekijken

Op naar 2020!

Als bestuur van het landelijk platform Odensehuizen willen wij onze grote waardering uitspreken voor het vele werk dat u allen ook dit jaar heeft kunnen en willen verzetten. We weten dat het werk veel energie kost en dat vrijwel dagelijks een beroep wordt gedaan op uw inzet.

Het aantal Odensehuizen neemt nog steeds toe. Odensehuizen dichtbij de buurt, zonder drempels en een zo belangrijke lijn van leven voor de deelnemers.

Ook wij kijken terug op een een goed geslaagd en bezocht Odense symposium in Amsterdam op 16 oktober. Een dag vol kennis en met veel ontmoetingen: over de financiering van de Odensehuizen, de steun die nodig is van de gemeenten, met theater en met aanknopingspunten hoe we verder kunnen en willen gaan.

Nogmaals, dank voor uw grote inzet, voor u allen een mooi en energiek 2020 gewenst!

Namens het bestuur van het LPO,
Dick van den Bout, voorzitter

Interim programma manager

Annette Beeftink is wegens ziektevervanging voor de komende maanden aangesteld als interim-programmamanager bij het Landelijk Platform Odensehuizen.
Lees meer

Citaten sprekers

We blikken terug op het jubileumcongres met enkele markante citaten van twee sprekers uit het ochtendprogramma:
Jantine Kriens, directeur Vereniging van Nederlandse Gemeenten  en Simone Kukenheim,wethouder jeugdzorg/zorg/beroepsonderwijs/sport, Amsterdam
Lees meer

Nieuws van de Odensehuizen

Papendrecht kent sinds kort een Odensehuis dat een succesvolle start heeft gemaakt. Piet Bezemer, voorzitter van het bestuur, vertelt over de ontwikkeling.
Lees meer
Landelijk Platform Odensehuizen Nederland

Oproep bestuursleden

We zijn op zoek naar bestuursleden voor het Landelijk Platform Odensehuizen. Bij interesse graag contact opnemen met Dick van den Bout, voorzitter, liefst via de mail.

Lid zijn van een bestuur van een Odensehuis is een vereiste. Graag reactie via e-mail Dickj@zeelandnet.nl

Kennis delen op 1sociaaldomein

Op het jubileumcongres is het Channel Odensehuizen Nederland gelanceerd, een initiatief van het Landelijk Platform Odensehuizen. In deze online community kunnen vrijwilligers en professionals van alle Odensehuizen in Nederland elkaar op de hoogte houden, vragen stellen en verder helpen.
Lees meer
forumdiscussie

Forumdiscussie

Aan het eind van het ochtendprogramma vond er een korte forumdiscussie plaats onder leiding van Felix Rottenberg. Thema’s als de kernwaarden van een Odensehuis, maar ook de moeilijke fase van een overstap naar een verpleeghuis, en natuurlijk de financiering, kwamen aan bod.
Lees meer
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u bij ons bekend bent als coordinator van het Landelijk Platform Odensehuizen Nederland of zich heeft opgegeven via onze website.

Adres:
Secretariaat Landelijk Platform Odensehuizen Nederland
Annette Beeftink (interim programmamanager)
Hygiëastraat 4
1076 RM Amsterdam

telefoon: (06) 51 68 17 61
email: annettebeeftink@odensehuis.nl


Email Marketing Powered by Mailchimp


Copyright © 2019 Landelijk Platform Odensehuizen Nederland