Copy

Avui és el Dia Internacional de la Higiene Menstrual, un dia per crear consciència i trencar estigmes al voltant de la menstruació. Un dia per donar poder a dones i nenes arreu del món. 
 
Volem aprofitar aquest dia per presentar-vos que el dimecres 5 de juny parlarem sobre salut menstrual i la tasca que desenvolupem a be artsy a l'Oest Nepal amb la nostra col·laboradora i terapeuta menstual Beatriz San Román a La Biblioteca Francesca Bonnemaison de Barcelona a les 19:30 hores
 
Presentarem el nostre projecte Rato Baltin, un programa de fotografia participativa, educació sexual i copes menstruals per eradicar la pràctica de l'Chhaupadi al Nepal, una tradició que considera dones i nenes impures mentre menstruen, exposant a un medi ambient mortal. 
 
Parlarem sobre una de les parts més importants del projecte: la fotografia participativa. Gràcia a ella vam crear un espai on les nenes poden expressar-se en relació a la seva menstruació i posteriorment fem servir aquestes fotografies per mostrar-les a tota l'escola i obrir un espai de reflexió públic on la menstruació deixa de ser un tema tabú. A més, parlarem de pobresa menstrual i com aquesta afecta negativament la salut i educació de les dones i nenes, i informarem sobre els resultats del programa en anys anteriors i l'impacte que ha generat en la vida de les nenes i dones en la seva comunitat. 
 
Finalment, exposarem fotografies sobre el treball que hem realitzat durant aquests mesos d'april i maig a les escoles de diferents municipalitats com Sanphebagar, Mangalsen, Turmakand i Dakari amb nenes i nens d'entre 10 i 16 anys d'edat. 
 
Si us plau, uneix-te a nosaltres contra el estigma de la menstruació el proper dimecres 5 de juny a les 19:30 hores a la Biblioteca Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003 Barcelona
). 
 

Ajuda'ns a continuar amb la nostra tasca aquí.

L’equip de be artsy

Durant un training a Kunti Bandali
Després de un training a kunti Bandali
Gràcies per la teva ajuda!

Si vols convertir-te en un donant regular, o si tens una empresa que està interessada en ser patrocinador, la teva generositat serà corresposta amb actualitzacions periòdiques i una menció de l'empresa (logotip) a la nostra pàgina web.

Si us plau contacta'ns
aquí o fes-te soci aquí.


 
FES-TE DONANT
Facebook
Twitter
Link
Website
Reps això perquè ens va fer una donació o ets voluntària i creiem que t'agradarà estar informat.

Si en algun moment vols deixar de rebre els nostres correus electrònics, pots donar-te de baixa aquí:
  unsubscribe here.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
be artsy NGO · Gran de la Sagrera 67­75, local 1, · Barcelona, Catalunya 08027 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp