Copy

El 2015 el Govern de Nepal va declarar ilegal la pràctica del Chhaupadi, i des de 2018 es considerada un delicte que es pot castigar. Tot i això, hi ha llocs del país on la creença en la tradició és més forta que allò legal.
 

El risc d’explotació sexual a causa del chhaupadi a l’oest de Nepal és encara doncs present, però gràcies a organitzacions com be artsy, això comença a canviar. Be artsy condueix un projecte d’educació sexual que pot mantenir la lluita contra idees que acompanyen la tradició, que denigra altament la dona quan té la menstruació, mantenint-la en condicions infrahumanes i que poden ocasionar la mort.
 

Al llarg del 2019 be artsy treballarà a Achham amb Samabikas Nepal, una ONG local, per portar a terme el projecte Rato Baltin (Galleda vermella), en diferents fases, que inclouen formació en educació sexual a adolescents, tallers de fotografia participativa, i distribuint 3.000 copes menstruals donades per Ruby Cup. Esperem que el nostre treball i el nostre compromís en la formació de personal local, el 2019, portaran al lideratge del projecte el 2020 de dones nepaleses, i en el futur.
 

Podeu llegir tot el projecte aquí.

Gràcies per la teva ajuda!

Si vols convertir-te en un donant regular, o si tens una empresa que està interessada en ser patrocinador, la teva generositat serà corresposta amb actualitzacions periòdiques i una menció de l'empresa (logotip) a la nostra pàgina web.

Si us plau contacta'ns
aquí o fes-te soci aquí.


 
FES-TE DONANT
Facebook
Twitter
Link
Website
Reps això perquè ens va fer una donació o ets voluntària i creiem que t'agradarà estar informat.

Si en algun moment vols deixar de rebre els nostres correus electrònics, pots donar-te de baixa aquí:
  unsubscribe here.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
be artsy NGO · Gran de la Sagrera 67­75, local 1, · Barcelona, Catalunya 08027 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp