Copy
Uitnodiging

Vrijwilligersactiviteit

Herwaardering

 
Beste vrijwillige en betaalde medewerkers van Museum Vlaardingen en leden van de Raad van Toezicht,
 
Zoals de meesten van jullie weten zijn we sinds oktober 2021 bezig de gehele collectie van het museum te herwaarderen. Dit proces, waarbij voor alle objecten die we bezitten bekeken wordt of we ze houden of dat ze elders beter op hun plaats zijn, gebeurt niet in het museum maar op een andere locatie. Diverse medewerkers en vrijwilligers zijn hier iedere dinsdag, woensdag en donderdag druk aan het werk.
 
Om alle vrijwilligers te betrekken in dit proces én om weer eens gezellig bij elkaar te zijn organiseren we op donderdagmiddag 14 april van 14.45-16.45 uur een "open middag" in de Fabriek (Pand Fontijne Holland, Industrieweg 21, 3133 EE Vlaardingen).
 
Na de koffie of thee zal Frank de Hoog, onze conservator, uitleg geven over de herwaardering, waarna we in groepjes rondgeleid worden in het magazijn en de werkruimte en zelf actief gaan herwaarderen.
 
Graag willen we je uitnodigen voor deze leuke middag!
 
Gezien de beperkte ruimte is er plaats voor 30 deelnemers. De eerste 30 mensen die zich opgeven kunnen meedoen. Wie zich daarna opgeeft komt op de reservelijst. Als de belangstelling erg groot is, bekijken we of het mogelijk is de activiteit nogmaals te organiseren.
 
Opgeven kan met een mail aan mij of via onderstaande knop.

Hartelijke groet, namens team Museum Vlaardingen,

Annet van der Vat
Coördinator vrijwilligers en educatie
annet@museumvlaardingen.nl
Ik kom
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Museum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp