Copy
UITNODIGING 

voor een exclusief voorproefje van onze nieuwe tentoonstelling: 
op woensdag 6 juli om 17.00 uur in Museum Vlaardingen
Sinds enkele jaren is de Food Innovation Academy, het kennis- en innovatiecentrum van de levensmiddelenindustrie, in Vlaardingen gevestigd. Hier wordt een nieuwe generatie klaargestoomd voor het werken in de voedingsmiddelenindustrie.

De FIA staat op de schouders van veel Vlaardingse bedrijven, die zich met voedselinnovatie hebben beziggehouden. Nadat de haringvisserij in de 20e eeuw uit de stad verdwijnt, vinden veel Vlaardingers werk in andere voedselbedrijven, zoals DAMCO, Hollandia, Romi en Unilever Research.


De tentoonstelling Lekker dan?! gaat over de duurzame relatie tussen de stad en de voedingsmiddelenindustrie, aan de hand van bijzondere objecten, unieke foto's en persoonlijke verhalen. 


Maar de tentoonstelling zet ook aan tot nadenken over nut, noodzaak en gevaar van voedselinnovatie. Hoever moeten we eigenlijk gaan met ons eten?
Voor iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van Lekker dan?! en onze nauwe relaties organiseren we op woensdag 6 juli om 17.00 uur een exclusief voorproefje van deze bijzondere tentoonstelling. U heeft de tijd om in alle rust te genieten van de tentoonstelling en te proeven van het aanbod.  Natuurlijk zullen ook de borrelhapjes van Vlaardingse bodem niet ontbreken.
Komt u ook voorproeven? Meldt u aan via onderstaande aanmeldbutton.

Graag tot ziens op 6 juli!

Museum Vlaardingen, Westhavenkade 54, Vlaardngen
Ik kom voorproeven op 6 juli
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Museum, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp