Copy
Is deze mailing niet goed zichtbaar? Klik hier.

Zomerworkexpo en zomerworkshops Almen

We hebben dit jaar onze zomerexpositie georganiseerd op een nieuwe locatie: het landgoed Midgaard in Almen in de Achterhoek. Op deze prachtige plek – waar onze bronsgieter Felo Hettich en zijn vriendin Hanne Mahler wonen en werken – vonden ook voor het eerst onze zomerworkshops plaats.

Beeldhouwen, Bronsgieten en de workshop ‘Papier met Hanne’, alle workshops waren een groot succes. Onze deelnemers en docenten waren erg enthousiast en wij verwachten hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Klik op onderstaande links voor een foto-impressie van de expo en de workshops.

Bekijk de foto's van de Zomerexpositie 2017
Bekijk de foto's van de Zomerworkshops 2017

Workshoparrangementen najaar 2017

 

De workshops in september en oktober in Kantia in Griekenland beginnen aardig vol te raken. Op dit moment zijn er nog voldoende plaatsen bij de workshops en in de appartementen, maar de vluchten worden al wat schaarser en duurder. Overweegt u nog te boeken voor een van de najaarsweken, dan is het verstandig daar niet al te lang meer mee te wachten. Tot tien dagen na het versturen van deze nieuwsbrief bieden wij de arrangementen nog tegen onze normale tarieven aan, daarna kan het zijn dat we een toeslag moeten rekenen in verband met een hogere vluchtprijs.
Meteen boeken!


Fotografie workshopvakanties en rondreis


In de najaarsperiode bieden we zowel in de eerste week (3 tot en met 10 september), als in de laatste week (1 tot en met 8 oktober) onze fotografieworkshopweken aan in Kantia.

Onder inspirerende leiding van respectievelijk Anja Robertus en Sjaak Henselmans leert u meer uit uw camera te halen en ziet u bovendien ook wat van de schitterende omgeving tijdens de excursies die we met de fotogroep maken.
Meteen boeken!
Fotografierondreis Peloponnesus
Van 15 tot en met 23 oktober begeleidt Sjaak bovendien de fotografierondreis op de Peloponnesus. Het is een bijzondere ervaring om met hem en organisatoren Suzana en Nick door de ongerepte landschappen en langs de prachtige kusten te reizen. Sjaak zorgt er mede voor dat u met een fantastisch fotoverslag terugkeert naar huis.
 
Meteen boeken!


Andere workshoparrangementen


Elke week organiseren we de workshops beeldhouwen en schilderen, maar daarnaast bieden we steeds ook één of twee andere workshops aan.
Bij alle workshops hebben we nog plaats.

De in september en oktober aangeboden ‘andere’ workshops zijn:
Kunt u geen keuze maken uit dit grote aanbod?
Dan is de Combinatieweek misschien wel iets voor u.
 
Bekijk alle workshop data voor 2017
Meteen boeken!
Griekenlandaanzee is een concept van Miniati Reizen.
Kijk ook eens naar de fotografie(rond)reizen van Miniati Fotoreizen
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2017 Miniati Reizen | Griekenlandaanzee.nl, Alle rechten voorbehouden.


https://us14.forward-to-friend.com/forward?u=7e7c33adbe340461392b0d146&id=1b75b9a859&e=[UNIQID]
Wilt u uw voorkeuren voor de e-mails wijzigen?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen 

Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten van Miniati Reizen en Griekenlandaanzee maar mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich op elk moment uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp