Copy
Is deze mailing niet goed zichtbaar? Klik hier.

Seizoen 2018

 
Wij zijn er weer klaar voor, en wij hopen natuurlijk dat u dat ook bent! De data van het nieuwe programma staan weer op site en er kan weer geboekt worden.

We beginnen komend jaar al op 20 mei, een weekje eerder dan de afgelopen jaren. Met een keuze uit drie of vier workshops per week, bieden we weer een gevarieerd programma in het voor- en najaar. Andere workshops worden mogelijk later nog toegevoegd. U wordt hiervan door middel van onze nieuwsbrieven op de hoogte gesteld.
 
Bekijk het programma van 2018

Keramiek


Voor het komende jaar hebben we twee nieuwe docenten aangetrokken om de keramiek workshops te begeleiden. Beiden zijn het afgelopen jaar al in Kantia geweest. Nicole Kranenburg en Dot van der Beek zijn in Nederland opgeleide keramisten met jarenlange ervaring in het begeleiden van cursussen en workshops in hun eigen ateliers. Dot is er de eerste week in het voorjaar, van 20 t/m 27 mei en Nicole verzorgt de laatste twee weken in het najaar.
 
Meer over de docenten

Fotografie workshops en rondreizen


Ook dit jaar bieden we in Kantia de fotografieworkshops aan in voor- en najaar. Daarnaast staat van 6 t/m 14 mei de fotografierondreis op de Pelonnesus op het programma.

Een journalist van Griekenland Magazine reisde afgelopen jaar mee en bracht in het tijdschrift verslag uit van deze bijzondere reis.
 

Gepland voor het najaar: Noord- en West-Griekenland

Voor het najaar hebben we met fotograaf Sjaak Henselmans een nieuwe reis samengesteld in Noord- en West-Griekenland. We vliegen naar Thessaloniki en maken een bijzondere tocht naar de westkust, waar we o.a. ook de prachtige hoofdstad van Corfu gaan bezoeken. Binnenkort meer informatie over deze reis.
 
Bekijk de fotografierondreis Peloponnesus
Lees het artikel in Griekenland Magazine

Workshops in Nederland

Griekenlandaanzee zomerweken


Dit jaar hebben we voor het eerst een workshoparrangement  georganiseerd in Almen in de Achterhoek. Op voormalig landgoed Midgaard, de woon- en werkplaats van onze docenten Felo Hettich en Hanne Mahler, bieden we komende zomer 2 arrangementen aan in juli.

Met o.a. beeldhouwen, bronsgieten en de bijzondere papierworkshop van Hanne. Bij deze midweekarrangementen bieden we dagelijks de workshops en lunch aan. Wilt u overnachten, dan kunnen wij een hotel of bed & breakfast voor u regelen.
 
Bekijk de workshops in Nederland

Vluchten

De vluchten van Transavia die wij gebruiken, zijn tegenwoordig niet meer alleen vakantievluchten vanuit Nederland. Mede doordat ze ook worden geboekt door de in Nederland studerende en werkende Grieken, zijn ze tegenwoordig steeds sneller volgeboekt. Om die reden is het verstandig zo vroeg mogelijk te boeken, zodat u zich kunt verzekeren van een plaats op de desbetreffende vluchten.
 
Griekenlandaanzee is een concept van Miniati Reizen.
Kijk ook eens naar de fotografie(rond)reizen van Miniati Fotoreizen
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2017 Miniati Reizen | Griekenlandaanzee.nl, Alle rechten voorbehouden.


https://us14.forward-to-friend.com/forward?u=7e7c33adbe340461392b0d146&id=53eb2f72b1&e=[UNIQID]
Wilt u uw voorkeuren voor de e-mails wijzigen?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen 

Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten van Miniati Reizen en Griekenlandaanzee maar mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich op elk moment uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp