Copy
Is deze mailing niet goed zichtbaar? Klik hier.
DECEMBER 2016

We zijn klaar voor het nieuwe seizoen!

Onze geheel vernieuwde website www.griekenlandaanzee.nl staat sinds enige tijd online. Er wordt nog wel aan geschuurd en gepolijst, maar het programma van onze reisarrangementen voor seizoen 2017 in Kantia staat er inmiddels op. De actuele aanpassingen op de site zijn gemaakt en we zijn klaar voor boekingen. Hieronder vindt u o.a. informatie over de workshops van komend seizoen en onze fotoreizen.

De workshops voor 2017


Alle weken workshop Beeldhouwen


Dit komende jaar bieden we - zoals ook in voorgaande jaren - alle weken beeldhouwworkshops aan, met onze vertrouwde docenten Leen Kessels en Carla Peperkamp. De laatste twee weken van het najaarsprogramma neemt Ingrid Onstenk het stokje over; zij gaat dan het beeldhouwen begeleiden. Daaraan voorafgaand geeft zij bovendien een weekworkshop Bronsgieten.
 


Alle weken workshop Schilderen en tekenen


De workshop Schilderen en tekenen staat komend jaar ook voor alle weken gepland. Naast Alkistis Kelesidis en Sophie Walraven hebben we twee nieuwe docenten aangetrokken: Martin Coppes en Lisanne Sloots. Op de site kunt u over Lisanne Sloots al informatie vinden, de informatie van Martin volgt binnenkort.
 


En natuurlijk de keuze uit andere leuke workshops!


Daarnaast staan er elke week nog twee andere workshops op het programma, waaronder En combineren kan natuurlijk ook!
 
Bekijk alle workshop data voor 2017
Meteen boeken!

Website fotografierondreizen


Onze vorig jaar gelanceerde site www.fotografierondreizen.nl is ook bijgewerkt.
Dit jaar beginnen we weer met een weekje New York (van 25 april t/m 2 mei), gevolgd door een rondreis door Macedonië (14 t/m 21 mei). In oktober staat onze succesvolle fotografierondreis over de Peloponnesus weer op het programma (15 t/m 23 oktober).

Gedurende het jaar gaan we ook een nieuwe rondreis door het noordwestelijk deel van het vaste land van Griekenland voorbereiden. Wij houden u op de hoogte!

Informatiemiddag en vakantiebeurs


Wij hopen dat u dit jaar (weer) van de partij bent op een van onze geheel verzorgde reisarrangementen. Meer weten of kent u iemand die geïnteresseerd is in onze reizen? Wij vertellen er graag meer over!
 

Informatiemiddag

Op zondag 15 januari organiseren we van 14:00 – 16:00 uur een informatiemiddag in Amsterdam op de Zeeburgerdijk 55A. U kunt daar met ons kennismaken, foto’s en filmpjes bekijken en informatie inwinnen over onze reizen.
Iedereen is van harte welkom!
 

Vakantiebeurs voor bijzondere reizen

U kunt ons in januari ook vinden op de Vakantiebeurs voor bijzondere reizen, op 7 en 8 januari in Amsterdam en op 21 en 22 januari in Breda.
 
Griekenlandaanzee is een concept van Miniati Reizen.
Kijk ook eens naar de fotografie(rond)reizen van Miniati Fotoreizen
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
© 2016 Miniati Reizen | Griekenlandaanzee.nl
Alle rechten voorbehouden.


https://us14.forward-to-friend.com/forward?u=7e7c33adbe340461392b0d146&id=64984c21e2&e=[UNIQID]
Wilt u uw voorkeuren voor de e-mails wijzigen?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen 

Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten van Miniati Reizen en Griekenlandaanzee maar mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich op elk moment uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp