Copy
Is deze mailing niet goed zichtbaar? Klik hier.
Terwijl in Nederland de temperaturen deze dagen tot ver onder nul zijn gedaald, begint het in Griekenland al weer aardig voorjaar te worden! Reden genoeg om met voorjaarskriebels vooruit te kijken naar een heerlijke reis naar Griekenland.

Fotografierondreis Peloponnesus

We beginnen dit jaar het seizoen met onze fotografierondreis Peloponnesus, van 6 t/m 14 mei. Deze 9-daagse reis bieden we nu aan in het voorjaar, naar onze mening het mooiste seizoen voor deze tocht. We trekken al fotograferend door het frisgroene land waar veel planten en bomen dan in bloei staan.

De Peloponnesus is het grootste schiereiland van Griekenland, met een eeuwenoude cultuur, een bergachtig landschap, veel traditionele dorpjes en de bijna constante geur van de zee. Een hoogwaardig gastronomisch gebied ook, met gezellige terrasjes en zonnige stranden, en nog niet echt toeristisch!

De fotografiereis wordt begeleid door onze fotograaf Sjaak Henselmans, en reisleiders Suzana en Nick en is vooral bestemd voor de enthousiaste amateurfotograaf, zowel beginner als gevorderde. Want mede door de kleinschaligheid van onze reizen wordt de begeleiding op ieders individuele kennis en ervaring afgestemd. Voor eventuele niet fotograferende medereizigers is de reis overigens ook zeer de moeite waard!

 

Ga je ook mee?

We reizen met een kleine groep van maximaal 12 deelnemers met onze eigen busjes. Er zijn al een aantal aanmeldingen binnen, dus wacht niet te lang met boeken want het aantal plaatsen is beperkt.
 
Direct boeken!

Workshops in Kantia


Ook het seizoen in Kantia begint een week eerder dan gebruikelijk. Vanaf 20 mei organiseren we weer een uiteenlopend aanbod aan workshops.

Tijdens de eerste week, van 20 t/m 27 mei staan de volgende workshops op het programma:
Beeldhouwen met Carla Peperkamp, Schilderen en tekenen met Lisanne Sloots en, nu voor het eerst ook in het voorjaar, Keramiek met Dot van der Beek die vorig najaar ook een week de keramiekworkshop bij ons heeft begeleid. Zij heeft de keramiekopleiding SBB in Gouda gevolgd, met extra leerjaren draaien en glazuren. Wij hebben een tweede draaischijf aangeschaft zodat er meer cursisten tegelijk kunnen draaien en nog een extra oven om alles ter plaatse te kunnen afbakken en glazuren. Klik hier om werk van Dot te bekijken.
 

Nieuwsbriefkorting

Op het boeken van een arrangement tijdens deze eerste week van 20 t/m 27 mei bieden we nu eenmalig een nieuwsbriefkorting van € 50,-. Deze actie loopt nog gedurende de hele maand maart.
Meteen boeken!
Griekenlandaanzee is een concept van Miniati Reizen.
Kijk ook eens naar de fotografie(rond)reizen van Miniati Fotoreizen
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2018 Miniati Reizen | Griekenlandaanzee.nl, Alle rechten voorbehouden.


https://us14.forward-to-friend.com/forward?u=7e7c33adbe340461392b0d146&id=6a2d223b85&e=[UNIQID]
Wilt u uw voorkeuren voor de e-mails wijzigen?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen 

Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten van Miniati Reizen en Griekenlandaanzee maar mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich op elk moment uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp