Copy
Is deze mailing niet goed zichtbaar? Klik hier.

Creatieve voorjaarskriebels?

Het voorjaar komt eraan en voor wie nog niet beslist heeft wat te gaan doen met de vakantie, begint nu de tijd te dringen! Als u last heeft van creatieve kriebels, dan biedt een van onze workshop vakanties wellicht de oplossing! De eerst twee weken van de voorjaarsperiode zijn inmiddels volgeboekt. Er is alleen nog een enkele plaats beschikbaar bij Fotografie en Edelsmeden. De weken erna hebben we nog wel volop plaats! In deze nieuwsbrief belichten we een paar van de workshops die dan worden aangeboden.

Last minute korting voor de weken
van 11 juni t/m 2 juli!

Om het u wat aantrekkelijker te maken, bieden we in de weken van 11 juni t/m 2 juli een fikse last minute korting aan van € 50,- per boeking per week. Ook in deze weken bieden we weer een gevarieerd aanbod aan workshops.

Het is weer rustig in Griekenland en door de negatieve ontwikkelingen in Turkije is er veel belangstelling voor deze populaire vakantiebestemming. De vluchten van Transavia zijn op onze vertrekdata nog maar beperkt voorhanden, dus als u overweegt te boeken, dan is het aan te bevelen daar niet te lang mee te wachten.
 
Wij hopen u weer te mogen verwelkomen op onze heerlijke locatie aan het strand voor een ontspannen creatieve week in goed gezelschap!

Meteen boeken!

Schilderen en tekenen

met Martin Coppes en Alkistis Kelessidi

Gedurende alle weken bieden we een schilderworkshop aan.
Van 11 t/m 18 juni begeleidt onze nieuwe docent Martin Coppes de workshop. Hij is voor het eerst bij ons in Kantia, maar heeft al een lange staat van dienst als docent schilderen en tekenen aan de modevakschool in Amsterdam. Daarnaast heeft hij ook vele jaren schilderworkshops begeleid bij Kria Vrisi, een inmiddels opgeheven creatief workshopcentrum op het eiland Evia in Griekenland. Voor meer info over Martin kunt u een kijkje nemen op zijn website www.martincoppes.com

De laatste twee weken voor de zomer (18 juni t/m 2 juli) is onze vertrouwde Griekse schilderdocente Alkistis Kelessidi weer van de partij. Zij geeft u op ontspannen en professionele manier alle ruimte om uw creativiteit te ontwikkelen. Meer over Alkistis en over haar werk vindt u op alkistiskelessidi.webs.com
 
Meteen boeken!

Keramiek

met Polytimi Biliona

Van 25 juni t/m 2 juli staat een extra week keramiek geprogrammeerd met onze Griekse keramiste Polytimi Biliona. Zij heeft een mooie keramiekwinkel plus atelier in het oude centrum van het prachtige stadje Nafplio.

Heeft u nog nooit iets met klei gedaan? Geen probleem! Polytimi geeft beginners een overzichtelijke basiscursus keramiek, waarbij u zich de beginselen van de technieken goed eigen kunt maken. Voor gevorderden is er alle ruimte en begeleiding zich verder te ontwikkelen, onder andere op de draaischijf. In deze week wordt er geen raku stoken aangeboden.

Meer informatie over Polytimi en haar werk vindt u op www.polytimipottery.com
 
Meteen boeken!

Mozaïek

met Nick van den Berg

De workshop ‘Mozaiek met marmer’ werd ruim 20 jaar geleden door Nick van den Berg ontwikkeld. De afgelopen jaren werd er les gegeven door andere docenten maar sinds vorig jaar begeleidt Nick zelf weer deze leuke mozaiëk workshop (4 t/m 11 juni en 25 juni t/m 2 juli).
Er wordt inmiddels niet meer alleen met marmer gewerkt maar ook met glas, keramische tegels en tal van andere materialen. U kunt van alles maken in deze workshop, van tafelblad tot schemerlamp en van schaal tot 3d object. Nog nooit mozaïek gedaan? Ook bij deze workshop is geen ervaring vereist. Het proces is simpel te leren en bij de afwerking weet Nick meestal wel een oplossing. Er is bovendien een grote keus aan materialen voorhanden.

Dagworkshops Amsterdam
U kunt bij ons in Amsterdam ook een dagworkshop volgen bij Hella Steins om het eens uit te proberen: www.smashingstones.nl
 
Meteen boeken!

Beeldhouwen in steen

met Carla Peperkamp

Uiteraard kunt u in deze weken ook kiezen voor de workshop Beeldhouwen in steen met docent Carla Peperkamp. Zij komt inmiddels alweer 9 jaar naar Kantia. Natuurlijk kunt u ook als onervaren of beginnend beeldhouwer terecht bij Carla. Zij leert u dan de basisbeginselen van het beeldhouwen in steen. Behalve voor marmer, kunt u ook kiezen voor een zachtere steen zoals albast, speksteen of serpentijn. Dit jaar wordt onze collectie zachte steensoorten weer aangevuld met een grote partij van deze materialen.

Ervaren hakkers kunnen zich - onder Carla’s inspirerende begeleiding - verder bekwamen en natuurlijk heerlijk genieten van het beeldhouwen, de prachtige omgeving, de heerlijke maaltijden en het strand.

De last minute korting geldt ook voor de andere workshops in deze weken

Gedurende de weken waarvoor deze last minute korting geldt, wordt er nog een aantal workshops aangeboden, die we in onze vorige nieuwsbrief hebben belicht:
Meteen boeken!
Griekenlandaanzee is een concept van Miniati Reizen.
Kijk ook eens naar de fotografie(rond)reizen van Miniati Fotoreizen
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Copyright © 2017 Miniati Reizen | Griekenlandaanzee.nl, Alle rechten voorbehouden.


https://us14.forward-to-friend.com/forward?u=7e7c33adbe340461392b0d146&id=8997b3f4ff&e=[UNIQID]
Wilt u uw voorkeuren voor de e-mails wijzigen?
U kunt hier uw voorkeuren wijzigen 

Natuurlijk houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten van Miniati Reizen en Griekenlandaanzee maar mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u zich op elk moment uitschrijven voor deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp