Copy
View this email in your browser

Waar koop jij jouw december cadeau's?

 

Beste <<First Name>>

Het is bijna december. En dat betekent, naast oliebollen eten, pepernoten strooien en kerstbomen optuigen ook heel veel cadeau's krijgen en vooral geven. Daarom ontvang je deze ingelaste feestmaand inspiratiebrief.

Wij hopen je namelijk te inspireren die cadeaus te kopen van kleine, onafhankelijke makers. Zij steken ziel en zaligheid in het ontwerpen en maken van bijzondere cadeau's. Ze zijn altijd fair-trade geproduceerd want het is de bedenker zelf die het maakt en 9 op de 10 keer zijn ze ook nog hartstikke duurzaam.

Omdat dat ons zo aan het hart ligt sturen we je deze brief. Uiteraard met onze eigen producten nog eens uitgelicht, maar daarnaast ook met een aantal makers die wij bewonderen en waarvan wij vinden dat ze extra aandacht verdienen. Vind je bij ons geen passend cadeau dan misschien wel bij een van de andere makers.

Maak jij deze sint en kerst echt bijzonder en eerlijk?

Hartelijke groet,

Elze en Matthijs

Nieuw: Sleutelhangers!

 
Ons allernieuwste product is een sleutelhanger. Een superleuk cadeautje met 8 uitdrukkingen in minimaal 6 kleuren. De sleutelhangers zijn handgemaakt van gebruikte plastic doppen en de  uitdrukkingen zijn er in gedrukt met loden printletters uit de analoge tijd. en in minimaal 6 kleuren.

Ga naar onze website
Hieronder vind je een selectie makers die ons inspireren. Doe er je voordeel mee!

Corina Rietveld

Corina is edelsmit en gebruikt diverse materialen en technieken die haar sieraden een verrassend design geven.  Kijk alleen al naar deze ring, gemaakt van zilver en met borduurgaren afgewerkt. Need we say more?

Ga naar de website van Corina


Esther Derkx

Esther combineert zeefdruktechniek met hergebruikte materialen zoals servies uit de kringloopwinkel. Door afgedankte materialen/producten een andere wending te geven wil ze  deze nieuw leven inblazen zodat ze een nieuwe waarde krijgen en behouden.

Ga naar de website van Esther

Miss honeybird

Als je van stempelen houd dan moet je bij Miss honeybird  oftwel Simone Hulsker zijn! Voor iedere gelegenheid heeft ze een stempel gemaakt. De een is nog mooier dan de andere.

Ga naar de website van Miss Honeybird

Olivia Bertus

Olivia maakt tassen, knuffels en poefen. Ze zijn allemaal prachtig maar van de poefen zijn we fan! Ze maakt ze van vilt of van oude stoffen met mooie patronen die ze onder andere opduikt in kringloopwinkels. Er zijn hele rustige gedecideerde poefen zoals deze grijze, of gierend gekke vrolijke. Wat jij wilt!

Ga naar de website van Olivia

Niks


Nou ja, en dan heb je natuurlijk altijd mensen die alles al hebben en niks willen. Lijkt ons een goed idee als je die dan ook niks geeft. Daarmee steun je greenpeace. En dat is niet niks!

Koop niks

Marni Manning

Wij ontdekten Marni op Instagram. Ze omschrijft zichzelf als Folk art fanatic en thee drinker. Ze maakt de prachtigste tekeningen vol symbolen en folklore. Ze heeft een zwak voor Zuid Korea waar ze ook een jaar woonde en dat zie je terug in haar tekeningen.
Marni maakt ook portretten op maat van jou, je geliefde of jullie huisdier. Ze woont in Amerika dus als je iets van haar wilt bestellen moet je niet te lang aarzelen.

Ga naar de website van Marni
 

Sacha Wendt

Sacha is de bedenker en maker van 2D tassen. Wie had gedacht dat je zoveel humor in een tas kunt stoppen. De tassen lijken die 2dimensionaal, maar zijn gewoon 3 dimensionaal. met ritsen en vakken en alles wat je van een tas verwacht. Ze  zijn verkrijgbaar in leer of vilt en in heel veel kleuren.

Ga naar de website van Sacha

Charity Hofert

Wij worden zó vrolijk van het keramisch werk van Charity. En ook heel hebberig. Het heeft wel iets weg van Mexicaans keramiek. Maar dan in een geheel eigen stijl. in de serie Must Haves. ook Charity leeft in Amerika houdt dus rekening met langere verzendtijd.

Ga naar de website van Charity

Cufflinkhero

Oftewel Patrick Hickey maakt manchetknopen met humor.  Daar wordt werken op kantoor een stuk vrolijker van. En het zou ons verbazen als het niet een geweldige gespreksopening is. Daarna hengel je die mega-deal zo binnen.

Ga naar de website van Patrick
Copyright © 2017 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp