Copy
View this email in your browser
PERSBERICHT
 
 

Van dop tot sleutelhanger

Ontwerpster maakt bijzondere sleutelhangers van plastic schroefdoppen.


Beste <<First Name>>

Het ontwerplabel Pou-Belle Design lanceert dit najaar een klein maar fijn, uniek en duurzaam cadeautje: Sleutelhangers.  Net als bij haar prijswinnende ontwerp de DopKnoop zijn ook de sleutelhangers gemaakt van gebruikte plastic doppen.
De doppen voor de sleutelhangers komen van flessen frisdrank, pakken van zuivelproducten en sappen.
 
Pou-Belle Design heeft in de drie jaar van haar bestaan een groot netwerk van verzamelaars gecreëerd. Ze delen de liefde voor mooie dingen gemaakt met respect voor mens en natuur met Elze van den Akker, de ontwerpster achter het label.
Door hun afval te scheiden en aan Pou-Belle Design te geven, weten ze zeker dat er iets  bijzonders van wordt gemaakt.
 
De sleutelhangers doen denken aan de hartvormige snoepjes met korte uitspraken. En dat is niet zo raar. De inspiratie voor de sleutelhangers komt rechtstreeks van de mierzoete snoepjes. De uitdrukkingen op de sleutelhangers zijn gekozen in samenwerking met het actieve Facebook netwerk van Pou-Belle Design.
De 8 uitdrukkingen waar mee wordt begonnen zijn FOLLOW YOUR HEART/ THNX/ DONT GIVE UP/ GOOD LUCK/ YOU CAN DO IT/ CARPE DIEM/ I LOVE YOU en ZERO WASTE.
 
Iedere sleutelhanger is met de hand gemaakt en een statement voor duurzaam design. De sleutelhangers zijn te koop in de webwinkel van Pou-Belle Design. www.pou-belle-design.nl
 
 
Pou-Belle Design bestaat sinds zomer 2010. Ze won direct de Ernst & Young duurzame ondernemer verkiezing 2010. In 2011 werd Elze van den Akker een half jaar gevolgd door net 5 voor het programma ‘Ik Begin’. De aflevering werd op 22 januari 2012  uitgezonden. Haar product De DopKnoop won in 2014 de Duurzame Design challenge van Voor De Wereld Van Morgen.
Andere producten van Pou-Belle Design zijn de Hanglamp RawCutJerry, de vaas Sweet Concrete en de kettingen en oorbellenlijn Lovelys. Deze producten worden inmiddels in  meerdere winkels in binnen en buitenland verkocht. 

Meer informatie:

Elze van den Akker
info@pou-belle-design.nl
06-52042182
Website: www.pou-belle-design.nl
https://www.facebook.com/poubelledesign/
www.instagram.com/poubelledesign
Copyright © 2017 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp