Copy
Dag <<First Name>>

Fijn dat je een blik werpt op de tweede inspiratiebrief van Pou-Belle Design. Zoals je merkt heb ik de naam veranderd in inspiratiebrief. Omdat voor mij duurzaamheid, upcycling en recycling verder gaat dan Pou-Belle Design alleen vond ik het een betere naam. En met de nieuwe naam introduceer ik ook twee nieuwe terugkerende items. 'De culturele tip' en 'De conculega' van de maand. Kunstenaars en kunstuitingen die niets met Pou-Belle Design van doen hebben maar mij zeer inspireren en die ik dus graag met je deel. Rag'n'Bone Man en Veronika Richterova hebben de eer te mogen aftrappen.

Fijne inspiratie!

Elze

p.s. Als je nog twijfelt, kan ik je dan ook inspireren te gaan stemmen volgende week?

Nieuwe Etsy-winkel

Het grootste nieuws deze maand is de nieuwe Etsy shop. Ik bleek de shop in 2010 al heel voortvarend te hebben aangemaakt en vervolgens twijfelde ik tot nu of ik hem ook daadwerkelijk zou vullen. Met de Etsywinkel kan iedereen die geen zin of mogelijkheid heeft naar een fysieke winkel te gaan toch iets van Pou-Belle Design kopen. Daarnaast kan ik in deze winkel eindeloos experimenteren met eenmalige of andersoortige producten iets wat in een fysieke winkel vaak niet kan.
Dus bij deze, wees welkom: www.poubelledesign.etsy.com

'Conculega van de maand'

Ken je deze prachtige cactussen van kunstenares Veronika Richterova? Zo mooi! Ik ben stikjaloers dat ik ze niet heb gemaakt. PET-ART noemt ze haar werk. Ik vind het ART van de bovenste plank. Je vind nog heel veel meer moois op haar website.

 
groene stoel, kweekcafé

De Groene Stoel

31 maart zal ik om 11 uur plaats nemen op de Groene Stoel, een initiatief van Kweekcafé en circus circulair Haarlem.
Kleverlaan 9, werkplaats 2, Haarlemmer Kweektuin, Haarlem
Meer informatie vooraf of na afloop de verhalen nalezen kun je via deze website.

'Culturele Tip van de maand'

Toen ik dit nummer voor het eerste hoorde zat ik in de auto. Het regende en ik was sjachrijnig. Maar Rag'n'Bone Man bezorgde me kippenvel en gaf me meteen weer goede zin. In opmaat naar de verkiezingen lijkt me dit een  mooi lied om met jullie te delen. In de akoestische versie met Jools Holland op de vleugel voor nóg meer kippenvel. Ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik!

Incorporate films over Pou-Belle Design

Afgelopen maanden werkten twee studentengroepen van twee afdelingen van de Hogeschool van Holland aan een incorporate film over Pou-Belle Design. Ik ben heel blij met de resultaten. De films verschillen enorm van elkaar, ondanks hetzelfde verhaal over hetzelfde bedrijf. Daarom toon ik ze tegelijk in deze nieuwsbrief, kun jij lekker vergelijken. Beide groepen hebben een hele hoge waardering gekregen van hun docenten en beide films hebben grappig genoeg hetzelfde zwakke punt: Geluid.
Ik ben heel benieuwd welke film jou het meeste aanspreekt. Leuk als je het me mailt

Met dank aan: Roos, Hannah, Maaike, Ferdinand, Jacky, Esmé en Maurits
Hogeschool Holland Den Haag. Gemaakt door Jacky, Esmé, Maurits en Ferdinand
Hogeschool Holland Diemen. Video gemaakt door Maaike, Roos en Hannah
Copyright © 2017 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp