Copy
De Aller-Aller Eerste Nieuwsbrief van Pou-Belle Design
View this email in your browser
Beste <<First Name>>,


Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Pou-Belle Design.  2016 is bijna voorbij en dat leek ons het juiste moment  met iets nieuws te beginnen. Vanaf nu zul je om de zoveel tijd een nieuwsbrief van ons ontvangen. Op onregelmatige basis, als we je wat te vragen hebben, iets nieuws willen laten zien of een aanbieding met je willen delen, maar zeker niet vaker dan 12 x per jaar. (En als je niet wilt kun je je via de link onderaan zo uitschrijven)
2016 was een enerverend jaar. We zijn weer verhuisd, naar Zaandam dit keer. We exposeerden onder andere op de design beurs van Berlijn, in het Artemis Design Hotel van Amsterdam, de Kunstlijn te Haarlem en een piepkleine galerie in Lith. ook hebben we een nieuw ontwerp gemaakt dat binnenkort in de winkels komt.
En daarmee komen we bij het nieuwe jaar. 2017. Wij hebben er zin in. Want we hebben dus een nieuw ontwerp én heel veel plannen. in deze nieuwsbrief lees je meer over enkele plannen voor 2017.

Wij wensen je alvast van harte gefeliciteerd met 2017. Maak er iets moois en onvergetelijks van, hij is er tenslotte maar één keer!

Elze en Matthijs
Van 16 t/m 22 januari 2017 staat Pou-Belle Design samen met ontwerpers Sacha Wendt en It's Latta op het Design Parcours van Köln onder de naam NL-originals. Houdt het in de gaten via onze speciale  FB-pagina https://www.facebook.com/NLoriginals/

 
Studenten van Hoge School Holland maken twee incorporate films en een e-magazine over Pou-Belle Design. De resultaten delen we met je in de komende nieuwsbrieven.
We zijn dus verhuisd. Het nieuwe atelier is twee x zo goedkoop als het vorige en van het bespaarde geld kunnen we veel mooie andere investeringen doen.

Ons nieuwe bezoek adres: Parkstraat 68 Zaandam.
Onze verkooppunten veranderen steeds. Soms gaat er een winkel weg, gelukkig komt er vaker eentje bij. De nieuwste zit in het Kleverpark van Haarlem. Zeker een bezoek waard. Kijk op onze website voor het adres.
Super trots zijn we. We hebben nu voor elk deel van een PETflesje een nieuwe bestemming gevonden. De DopKnoop en Sweet Concrete kennen jullie al. Graag laten we je kennismaken met onze sieradenlijn. Gemaakt van de bodem van de PETfles. Verpakking is in de maak, Houdt de FB pagina in de gaten voor nieuws over de officiële lancering.
Oh, en een naam zoeken we ook nog dus als je een tip hebt.....
De kortste dag is voorbij maar het duurt nog wel even voor het 's avonds langer licht blijft. Vandaar deze winter aanbieding;
Van melk- en sap- jerrycans gemaakte hanglamp  met zwart frame. (rechts op de foto)
ø
35 x 23 cm: NU €150,- (Normaal €260,-) incl. BTW en verzendkosten.
bestel HIER
Geldig t/m 31 januari 2017
Copyright © 2016 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp