Copy
Dag <<First Name>>,

Precies een jaar geleden ontdekte ik, tijdens het maken van een theater decor dat je prachtige illustraties en kunstwerken kunt maken van plastic tassen. Dat werkt zo goed, en vind ik zo leuk om te doen dat ik onlangs heb besloten me helemaal te concentreren op die kunstwerken en illustraties en te stoppen met de lampen, vazen en sieraden.

Ik heb een hele hoop plannen en een aantal ook al uitgevoerd. In de webwinkel vind je  posters en ansichtkaarten. Daar komen deze week nieuwe ansichtkaarten (waaronder een kerstkaart) en koelkastmagneten bij. Ook ga ik voor de diverse portemonnees originele kunstwerken maken. Die volgen in de loop van de komende maand.
Één van die dingen is Het Fabuleuze Kunst Abonnement. Daar ga ik in deze mail wat dieper op in. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik en een abonnement wil afsluiten, cadeau geven of deze mail doorsturen naar mensen waarvan je denkt dat die het interessant vinden.

Hartelijke groet,

Elze
Met Het Fabuleuze Kunst Verrassings Abonnement krijg je een jaar lang, iedere oneven maand een pakketje kunst in je brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, de pakketjes passen door een standaard brievenbus.
Wat er in het pakketje zit is altijd een verrassing. De ene keer is het een origineel kunstwerkje, een andere keer een handgemaakt prentenboek of ingrediënten om zelf een stop-motion film
te maken.
Basis voor de kunstpakketjes zijn de illustraties die ik maak van gebruikte plastic tassen die ik op de Amsterdamse straten vind.

 
Ik heb nog geen foto's van voorgaande edities die ik je kan laten zien, Januari 2019 zullen de aller-aller-eerste verrassingspakketten worden verstuurd. Om je een indruk te geven van de stijl plaats ik wat illustraties die ik maakte.
HOE WERKT HET?
  • Je koopt een abonnement naar keuze via mijn website. Je kunt betalen met ideal, paypall en creditcard. Of je stuurt een mail naar info@pou-belle-design.nl en betaald per factuur.
  • Je geeft het adres en de naam op van degene die de pakketjes moet ontvangen. Dat kan je dus ook lekker zelf zijn.
  • Als je het cadeau geeft krijg je een kaart die jij cadeau kunt doen op het moment dat het jou past.
  • De kunstwerken zelf zijn zonder taal. De pakket- begeleidende informatie is  in het Nederlands of in het Engels.
  • In de eerste week van elke oneven maand valt er vanzelf iets in de bus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven want de pakketjes passen door de brievenbus.
  • Je kunt altijd instromen en het abonnement stopt vanzelf.  
WAT KOST HET?
  • Een jaar abonnement oftewel 6 pakketjes kost €160,-
  • Een half jaar abonnement oftewel 3 pakketjes kost €85,-.
  • Twee jaar abonnement oftewel 12 pakketjes kost €275,-.
De kosten zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland. Daarbuiten betaal je €10,- extra verzendkosten.
 
LET OP:
Verleng je binnen twee weken na verlopen van je half jaar abonnement met nog een half jaar dan hoef je maar €75,- bij te betalen.
Bestel nu of bekijk de andere producten

PS, Ik heb nog een paar aller laatste vazen en knopensets in de uitverkoop.

www.pou-belle-design.nl/webshop

 

 

Copyright © 2018 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp