Copy

Dag <<First Name>>

Het is gelukt. Onze webshop is eindelijk open. En om dat te vieren krijg je als inspiratiebrief lezer tijdelijk 15 % korting op al onze producten of je ze nu uit de voorraad koopt of ons vraagt speciaal iets voor je te maken. De kortingscode is:
 

webshop-feest


- De aanbieding is geldig tot en met woensdag 22 november 2017 23.59 uur.
- Deze inspiratiebrief (inclusief de korting) delen is lief!

 
Ga naar de winkel

Sieraden hebben een naam

We hielden een wedstrijd op Social media om een naam te vinden voor de sieraden; Het werd Lovelys. Bedacht door Annemarij Thijssen. Zij won hiermee een sieraad naar keuze en koos voor blauwe oorbellen.
De andere namen bedenkers krijgen 20% als dank voor het meedoen. Heb je meegedaan maar nog geen kortingscode ontvangen of ben je vergeten je email adres aan ons te sturen? geef dan nog even een gil.
info@pou-belle-design.nl

Conculega van de maand

KimenKoen

Kennen jullie Kim en Koen?

Ze maken prachtige meubels van materiaal dat ze vinden op straat. Om al het zwerfaval mee te kunnen nemen hebben ze zelfs een fietskar ontworpen; de Motiv Mobiel.

De tafel op de bovenstaande foto is speciaal gemaakt voor een klant. En wat ze daarvoor gebruikt hebben en waar ze dat hebben gevonden staat exact beschreven op hun website.

Tip van de maand:

Tentoonstelling 'Earth Matters'

Tot en met 26 november kun je nog naar de bijzondere tentoonstelling Earth Matters in het textiel museum te Tilburg. De tentoonstelling is samengesteld door Lidewij Edelkoord en Philip Fimmano en gaat over de wereldwijde ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en respect voor de aarde.

lees meer

Elze's theatrale uitstapje:

Decor en Poppen voor Duits jeugtheater in trein.

De afgelopen twee weken was Elze in Duitsland. Ze was gevraagd om poppen en een decor te maken van voor de jeugd voorstelling Athena. De voorstelling heeft als onderliggend thema de enorme plastic soep in de oceaan en daarom wilde de regisseur graag dat alle figuren en het decor ook gemaakt waren van plastic afval.
20 november gaat de Athena in premiere en tourt een kleine maand in een trein door Noord Duitsland. De voorstelling is in het Duits en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Lees meer

En verder:


Hebben we een nieuw logo. Het is gemaakt met hulp van de Facebook volgers. Daar zijn we heel dankbaar om. Wij zijn er heel blij mee. Wat vind jij er van?


Staan we deze herfst op twee feestmarkten waar we je graag tegenkomen.

- Op 25 november vind je ons in Dansschool Passadoble in Gouda op de Home made at home market.
Lees meer
- Op 16 december zijn we op de Mariaplaats in Utrecht te gast bij de Zelfgemaakte markt.
Lees meer

 
Copyright © 2017 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp