Copy

Nieuws en inspiratie voor dit voorjaar

Dag << Test First Name >>

De dagen worden langer en we kunnen het voorjaar bijna ruiken. Toch op zijn minst in onze gedachten. Ik kan niet wachten tot het warmer wordt. Maar de lente komt met horen en stoten en het is dus handig enkele-binnen activiteiten achter de hand te hebben.
Ik ben super blij en trots dat ik zomaar drie exposities en een designmarkt kan noemen waar mijn werk (ook) te zien is en waar het heerlijk warm en droog is.

Ik wens je veel plezier!


Elze
Arnhem:  9 februari tot 11 april
Van 9 februari tot 11 april  is de tentoonstelling ‘Out to sea? The Plastic Garbage Project’ te zien in Rozet, Arnhem.  De tentoonstelling toont een confronterende realiteit. Plastic afval dat in de oceanen drijft is een grote bedreiging voor mens en dier.
Out to Sea? The Plastic Garbage Project' is een tentoonstelling van het Museum für Gestaltung Zurich. Naast deze tentoonstelling is er in Rozet ook werk te zien van Nederlandse kunstenaars, die geïnspireerd zijn door plastic afval. Mijn DopKnopen zijn daar onderdeel van.
 
Haarlem: van nu tot eind februari!

Ken je het Kleverpark in Haarlem? Dat is een heerlijke plek waar je tussen de planten en dieren echt even tot rust kunt komen. En in dat heerlijke park bevindt zich een heerlijk café en een heerlijke winkel. In het Kweekcafé kun je genieten van heerlijke duurzame, lokaal gemaakte en fair trade geproduceerde broodjes, taarten en dranken. En bij Kweekdesign hangen tot en met eind februari een aantal van mijn kunstwerken. Die je ook nog kunt kopen. Klinkt als een briljante combinatie toch?

https://www.kweekdesign.nl/
Enschede: 20 maart to 22 april
Van 20 maart tot en met 22 april zijn mijn kunstwerken te zien aan de Universiteit Twente.
Ik geef er ook een tweetal besloten workshops voor de studenten en docenten maar de tentoonstelling is door iedereen vrij te bezoeken.

Je vind de tentoonstelling in gebouw Spiegel, Drienerlolaan 5 te Enschede.

Op dit moment staat de expositie nog niet op de agenda maar alle praktische informatie vind je hier.
Paal-Beringen (B): 23 & 24 maart

Op 23 & 24 maart ben ik op de Art, Craft & Design beurs in Paal-Beringen. Ik zal er kleine originele kunstwerken verkopen en daarnaast ook magneten, spiegels, posters en ansichtkaarten. Het is de 2e editie van de beurs en de eerste keer dat ik mee doe. Super leuk als je langs komt!

https://hetxpand.com/art-craft-design-beurs/
Copyright © 2019 Pou-Belle Design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp