Copy
Σας καλωσορίζουμε στο τελευταίο newsletter μας για φέτος.
Kαλές γιορτές, με αγάπη!

Πρόσκληση για τσάι

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε για Χριστουγεννιάτικο τσάι!
Σας περιμένουμε στο bodytone, την Κυριακή 11 του μήνα μετά τις 11.00  ❤️

Bodytone @Abeliona Retreat , 17-19 Mαρτίου 2023

Με χαρά σας προσκαλούμε στην επόμενη εκδρομή μας, στον ξενώνα Αμπελιώνα, στη Μεσσηνία.

Αυτή τη φορά τα μαθήματα μας θα επικεντρωθούν  στην αναπνοή και τη σημασία της στη στάση, τη διάθεση και τη συνολική υγεία. Παράλληλα θα επιλέξουμε ανάμεσα σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές, επίσκεψη στα κοντινά αξιοθέατα και όπως πάντα τις κουβέντες και την παρέα μας.

Η μεταφορά θα γίνει με τα αυτοκίνητα μας, όπου θα μοιραστούμε έξοδα καυσίμων κλπ.

Ενδεικτικό κόστος κατ΄άτομο για διαμονή σε δίκλινο και τρίκλινο:

  • Δίκλινο: 247 ευρώ
  • Τρίκλινο: 220 ευρώ

Στις τιμές περιλαμβάνεται η διαμονή, η άσκηση, πρωινό και δείπνο και ο ΦΠΑ.

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα.

Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 80 ευρώ ως 20/01/2023

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θέσεις περιορισμένες

Photo Credit: https://abeliona-retreat.com/

Ένα ανθρώπινο κύτταρο από κοντά

Photo Credit: Russell Kightley/science Photo Library

Αυτός είναι ένας ψηφιακός πίνακας ζωγραφικής. Είναι η πιό λεπτομερής ως σήμερα εικόνα του ανθρώπινου κυττάρου που προέκυψε μέσω ραδιογραφίας, πυρηνικής μαγνητικής τομογραφίας και ειδικού κρυοηλεκτρονικού μικροσκοπίου. 

Είμαστε φτιαγμένοι από 84 ορυκτά, 23  στοιχεία και 8 λίτρα νερό μοιρασμένα σε 38 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Είμαστε φτιαγμένοι σύμφωνα με ένα σύνολο οδηγιών αποθηκευμένων στη διπλή έλικα του DNΑ.  Είμαστε ανακυκλωμένες πεταλούδες, φυτά, βράχοι, ρυάκια, καυσόξυλα, δέρμα λύκου και δόντια καρχαρία, αποσυντεθημένα και ανακατασκευασμένα στο πιο περίπλοκο ον στον πλανήτη μας. 

...συνέχεια από το προηγούμενο Newsletter

Fascia and the Time Free Body. The impact of Biotensegrity in Social Change

…Κατά αυτόν τον τρόπο οι σύγχρονες επιστήμες που αφορούν την fascia και την biotensegrity άνοιξαν την αντίληψή μας στο συνεχές και τη συνδεσιμότητα εντός μας. Ένα νέο μέλλον αναδύεται καθώς η φωνή ενός νέου, τρίτου παράγοντα  μίας οργανικής νοημοσύνης μας ψιθυρίζει. Αναλογίζεται ποιοι θα μπορούσαμε να είμαστε και πώς θα μπορούσαμε να ευδοκιμήσουμε. Η βιο-νοημοσύνη μας θα μπορούσε να είναι η πύλη από την οποία θα δημιουργηθεί ένας νέος πολιτισμός.

Δημιουργούμε και διατηρούμε τον πολιτισμό μέσω των σωμάτων μας. Είναι το πεδίο που απορροφά και θυμάται τους πολιτισμικούς περιορισμούς. Τα σώματα μας διαμορφώνονται ως απάντηση και μεταδίδουν αυτούς τους περιορισμούς πίσω στην κουλτούρα. Μέσω των σωμάτων μας δίνουμε ζωή σε νέους πολιτισμούς.

Ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες τόσο της προσωπικής όσο και της πολιτισμικής αλλαγής είναι η αναδυόμενη αντίληψη της τέταρτης διάστασης. Η αντίληψη σε τέσσερις διαστάσεις χρησιμοποιεί περισσότερες από τις αισθητηριακές μας ικανότητες. Το σώμα μας ενεργεί με βάση αυτές τις πληροφορίες πριν αυτές καταγραφούν στο μυαλό μας. Ωστόσο για να αναπτύξουμε μία συνειδητή σχέση με το σώμα θα πρέπει να επιβραδύνουμε και να καλλιεργήσουμε μία νέα σχέση με τη ζωή ως μία συνέχεια που ξεδιπλώνεται στο χρόνο. Βλέπουμε αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα ορατό καθώς βλέπουμε με ένα συναισθητικό μείγμα αισθητηριακής επίγνωσης από μία διάσταση της ύπαρξης που δεν περιορίζεται από τον πολιτισμό.

Η αντίληψη της τέταρτης διάστασης μας απελευθερώνει από το δεσμευτικό χρόνο. Η συνολική αντίληψη του σώματος βλέπει περισσότερο από ό,τι είναι σωματικά εμφανές και μετρήσιμο. Η βάση για το time free σώμα μας είναι η περιτονία μας με “οπτικές” ίνες, γεμάτες με λανθάνουσες και αναδυόμενες απτικές και κιναισθητικές ικανότητες. Επιβραδύνοντας και αρθρώνοντας στην μητρική μας γλώσσα η βιοευφυία μας περιλαμβάνει την επιστήμη ,το μύθο και τη μαγεία με ένα συνεχιζόμενο μυστήριο. Μας οδηγεί απευθείας στην εμπειρία του εαυτού μας. Επιταχύνει την αυτο-οργάνωση δυναμικών συστημάτων σε άτομα και πολιτισμούς. Το ορατό και το αόρατο με κάποιο τρόπο ενώνονται για να σχηματίσουν ένα νέο δημιούργημα για να μεταφέρει τον έρωτα και την ποιητική της ζωής στο μέλλον.

Facebook
Link
Website
YouTube
Copyright © 2022, Bodytone, All rights reserved.

Our mailing address is:
ellierizou@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Διεύθυνση Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bodytone · Platonos 7 · Elliniko · Glyfada 167 77 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp