Copy
 

Tack för ett fantastiskt 2019!
Vi på Catena önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla logistikbranschen tillsammans med våra kunder och samarbetspartners 2020.
DHL Express på Logistikposition Sunnanå
Första spadtaget för ny flyggodsanläggning till DHL Express på Logistikposition Sunnanå är taget! Den nya byggnaden om drygt 10 100 m² blir granne med den DHL-terminal som var Catenas första etablering på området.  

Här kan du läsa mer om det.
Catena flyttar fram positionerna söder om Stockholm

Med förvärvet av bolaget Södertuna Utveckling säkras ett utmärkt logistiskt läge i Södertälje kommun i nära anslutning till E4:an och järnväg samt detaljplaneprocessen för den aktuella marken kan drivas framåt.
Satsningen, i kombination med Catenas utvecklingsplaner för Stockholm Syd i Nykvarns kommun, kan göra Catena till en ledande aktör i anslutning till de södra infartslederna till Stockholm.

Första säsongen som stolt huvudsponsor till Rögle BK
I somras fick Rögles hemmaarena nytt namn - Catena Arena. Vi är mycket glada att följa föreningens utveckling och förutom underhållande SHL-hockey under hösten konstaterar vi att Rögle bedriver en bred verksamhet som betyder mycket för barn och ungdomar. Dessutom bidrar Rögle till en positiv och hållbar samhällsutveckling, inte minst genom satsningen grön-vit hållbarhet med målsättningen att föreningen ska ta ledartröjan i idrottssverige när det gäller aktivt hållbarhetsarbete.

- Vi är glada att Catena engagerar sig i vår verksamhet och namnet Catena Arena har ”satt sig” oerhört snabbt. Stöttningen är viktig och hjälper oss att utveckla föreningen vidare, vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med Catena, säger Daniel Koch, klubbdirektör i Rögle BK.
Kvalitetssäkring


För oss är det viktigt att våra kunder och intressenter alltid känner sig trygga med det vi levererar. Förutom våra egna rutiner och policys arbetar vi aktivt med externa initiativ och ramverk för att säkerställa god kvalitet och hållbara lösningar. 

Här listar vi de ramverk vi följer.
Logistikmässan 2019Stort tack till alla som besökte vår monter
på Logistikmässan i november! 

Vi kommer att medverka även på nästa års Logistikmässa - hoppas vi ses. Hör av dig till oss om du vill prata logistikfastigheter:
Catenas huvudkontor
Region Göteborg / Jönköping
Region Helsingborg
Region Malmö
Region Stockholm
Aktuella vakanser
I detta nyhetsbrev har vi valt att presentera några av våra lediga lokaler. Om du är intresserad av en viss lokal eller behöver hjälp med att hitta en, kontakta oss på www.catenafastigheter.se/kontakt för den aktuella regionen.
Kontor, 161 m²,
Kungsbacka
Se ledig lokal
Lager/kontor, 1824 m², Hisings Backa
Se ledig lokal
Kontor, 488 m²,
Helsingborg
Se ledig lokal
Nyhetsbrev från Catena
Vi fortsätter med ett nyhetsutskick varannan månad under 2020 där vi presenterar våra lediga lokaler och berättar om senaste nytt från Catena. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.
Mer om oss, om vår organisation och hur du kan bli en del av Catena hittar du här.

Catena AB
Facebook
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2019 Catena AB, All rights reserved.