Copy

HUSK PÅ DENNE SÆTNING - OG ØG DIN LIVSKVALITET

Du er måske blevet fyret efter 2 dage i jobbet. Eller kæresten er smuttet med din bedste ven. Eller skæbnen har på anden måde givet dig en ordentlig en på siden  hovedet……så er denne sætning god.

Og kommer den så fra en tysk filosof eller fra de hellige skrifter…? Nej, den kommer såmænd fra Sylvester Stallone, der i rollen som bokseren Rocky Balboa giver sin søn en ordentlig peptalk, efter at sønnen er gået i tudekiks-rollen.

Så bare for dit indre blik se Stallone med de karakteristiske søvnige øjne og den hængende mundvig sige med sin drævende brooklyn-accent: "Livet drejer sig ikke om hvor hårdt, du bliver ramt. Livet drejer sig om, hvor hårdt du kan tåle at blive ramt - og stadig kunne bevæge dig fremad."

Og det er lige præcis, hvad vi lærer vores kunder: Livet er nogle gange hårdt og uretfærdigt, men hvis du opbygger din indre styrke, kan du stadig blive stående og komme videre. Og du har valget, om du vil tillade sig at blive slået i jorden - eller du vil bruge modgangen som læring og som afsæt til nye succeser i fremtiden. 

Opbygningen af din indre styrke er en af hjørnestenene i neurocoaching. Så kan du selvsikkert sige til skæbnen: "Bring it on...” 

Copyright © 2017 Dansk Center for Neurocoaching, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp