Copy
Sykehjemsbeboer og helsepersonell

Nytt webinar 2. november

Hvem er jeg? Hvordan leve livet på sykehjem?  

Vi gleder oss over å invitere til webinaret “Hvordan kan sosial velferdsteknologi styrke arbeidet med personsentrert omsorg og reminisens?” 

Det blir spennende innlegg fra Signe Tretteteig i Aldring og helse, Tone Bye i Livsglede for eldre, Johanne Viksaas i VilMer, og det blir interessant erfaringsdeling fra Gjesdal kommune. 

Meld deg på her
I september opplevde vi stort engasjement rundt webinaret om hvordan VilMer Opplevelser kan berike omsorgstjenester og lokalsamfunn. Vi ser nå fram til å fortsette webinarserien 2. november kl: 13:00-14:00. Ses vi? 
Sykehjemsbeboer og hund

Mangedobling av antall gode øyeblikk og opplevelser etter gjenåpningen 

Denne måneden feiret vi verdensdagen for psykisk helse. Temaet “Livet under og etter en pandemi” satte fokus på ensomheten som spesielt våre eldre har kjent på bak lukkede sykehjemsdører. Nå etter gjenåpningen gleder vi oss stort over at brukere og beboere (endelig) opplever en mangedobling av besøk og sosiale aktiviteter i hverdagen.  

Les mer
Opplevelse med blomster på sykehjem

Utvidet samarbeid mellom LHL Omsorg og VilMer 

VilMer utvider sin tilstedeværelse i Oslo når LHL Omsorg tar over driften av Sofienberghjemmet for Oslo kommune fra 01.01.2022.  

«LHL Omsorg ser frem til å utvide samarbeidet med VilMer. Målet er å skape flere gode opplevelser og aktiviteter for beboerne på de to hjemmene vi nå skal drifte i Oslo», sier Bjørn Erik Barstad-Sørli, direktør for LHL Omsorg. 

Les mer

VilMer i pressen

Her er noen hyggelige oktobersaker fra ulike lokalaviser om VilMer og våre løsninger for sosial velferdsteknologi og frivillighet.   

Fire elever utenfor sykehjem
Gjøviks Blad: Elever sprer glede på Biri omsorgssenter

Elever ved ungdomskolen på Biri fikk oppmerksomhet i lokalavisa for sin “innsats for andre”. Ungdommene bidro i forrige uke på Biri omsorgssenter med blant annet sang, neglelakking og spill gjennom VilMer.

Les mer.
Gutt med gitar foran sykehjem
Ringsaker Blad: Leo André (10) har bidratt på sykehjemmet i 3 år

“Leo André Stabæk har siden han var sju år brukt helgene sine på å glede eldre - Har ikke sagt nei til en eneste forespørsel på tre år”, skriver Ringsaker Blad.

Les mer.
nærbilde av to par hender som holder hverandre
Os&Fusaposten: Har digitalisert livshistorien til personer med demens

- Vi ser store gevinster, sier Sølvi Bjørnevoll Fagertveit til lokalavisa.

Les mer.

VilMer deltar på flere store konferanser

Vi er til stede i både Norge og Danmark de neste ukene. Kom gjerne innom våre stands for å ta en nærmere prat. Vi holder også innlegg på EHIN 10. november og Evolve 11. november. Se program via linkene nedenfor.

Facebook
Instagram
Website
LinkedIn
Email
Copyright © 2021 VilMer, Alle rettigheter forbeholdt.