Copy
VilMer Logo

Takk for alle bidrag i året som har gått

Takk for alle bidrag i året som har gått - enten du er sykepleier som sikrer en trygg hverdag for eldre, frivillig som bidrar med gode øyeblikk, pårørende som støtter og oppmuntrer, kommuneansatt som tar viktige avgjørelser for lokalsamfunnet, samarbeidspartner eller en som heier fra sidelinja.

barnehage i luciatog på sykehjem

Det er når vi jobber sammen at vi kan utgjøre en forskjell.

En forskjell som vi utvilsomt har behov for, i et samfunn med store endringer i befolkningen. Det er viktigere enn noen gang å tenke fremover. Vi må finne nye løsninger, nye strukturer og tankesett, for å skape et verdig og givende samfunn for alle. Et samfunn som ikke bare er rustet for et økende antall eldre, men som også benytter seg av alle mulighetene det gir. For eldre er slett ikke bare de med omsorgsbehov. De er også kloke, sosiale og rause mennesker med et ønske om å bidra etter endt arbeidsliv.

To damer, sykepleier og blid beboer

Men akkurat nå står jula på trappene – og høytiden er en tid for ettertanke. Vi ser tilbake på 2022 som et givende år for VilMer.

Sett bort fra de mange utfordringene i både inn- og utland, har det også skjedd mye vi kan se tilbake på med varme smil. Først og fremst alle de gledelige møtene og aktivitetene som har blitt skapt på sykehjem og andre omsorgstjenester igjen.

Glad, eldre dame. Play knapp.

Se video med gode øyeblikk fra 2022. 👆

Vi har igjen nesten doblet antall kunder, og løsningene våre brukes nå i 95 kommuner i Norge, Sverige og Danmark. Vi har videreutviklet og forbedret løsningene våre ytterligere, og dere kan se frem til flere nylanseringer vinteren 2023. Alle løsningene blir også integrert på en felles VilMer-plattform – slik samarbeidende kommuner og kunder ønsker det.

Nå i høst har vi uke for uke gledet oss stort over en kraftig økning i aktiviteter med frivillige. Aktivitetsdosetten har dessuten blitt en del av VilMer, vi har fått på plass over 150 nye og kjempegode VR-filmer, og vi har åpnet VilMer nettbutikk som tilgjengeliggjør meningsfulle aktiviteter og gode øyeblikk enda mer enn før.

Vi har også hatt spennende samarbeid med personer som Ottar “Big Hand”, Dan Børge Akerø og Sigbjørn Johnsen, som også var med oss på Arendalsuka. Det var ekstra stas at VilMer fikk presentere seg etter helseministeren foran 1000 mennesker på EHiN, og vi har bidratt på en rekke andre konferanser, webinarer og arrangement. Vi er veldig stolte av samholdet, gleden og mestringsfølelsen som løsningene våre bidrar til.

smilende, eldre dame med kanin på fanger og smilende frivillig

Tusen takk for året som har vært, og for at du følger oss på veien.
God jul og godt nytt år

Fra alle oss i VilMer

hjerte for jul logo