Copy
View this email in your browser

The successstory continues...

Beste Bubbles,

We blijven voortdurend evolueren met onze club. Om het nog allemaal professioneler aan te pakken, werden een hele reeks nieuwe mailadressen aangemaakt. Het Blablabla@bubbledivers.be adres is hier een voorbeeldje van. We hebben ons volledig laten gaan en verder in deze newsletter vind je een hele reeks terug. De namen spreken voor zich, als je dus een idee hebt of iets kwijt wil bij een of andere werkgroep, dan vind je je weg wel terug.

Werkgroepen mailadressen

Er werd bewust gekozen om geen "nominatieve" mailadressen op te maken, wel om functionele mailboxen te installeren. Natuurlijk komt bij gebruik van deze mailbox de boodschap bij de juiste bestemmeling (tevens ook de werkgroepverantwoordelijke). Je zal merken dat vaak meerdere boxen gelinkt worden aan 1 persoon. Indien je van mening bent dat er nog dingen vergeten zijn, laat het ons weten.

Hieronder vind u een overzicht van de nu actieve mailboxen:


werkgroep.evenementen@bubbledivers.be
Delphine
 
werkgroep.sponsoring@bubbledivers.be
Delphine
 
werkgroep.publiciteit@bubbledivers.be
Delphine
 
werkgroep.buitenduiken@bubbledivers.be
Tom
 
werkgroep.zwembadtrainingen@bubbledivers.be
Bram
 
werkgroep.website@bubbledivers.be
Eva
 
werkgroep.socialmedia@bubbledivers.be
Emmanuelle
 
administratie@bubbledivers.be
Delphine
 
bestuur@bubbledivers.be
Bart, Carol, Peter
 
blablabla@bubbledivers.be
Peter
 
boekhouding@bubbledivers.be
Delphine
 
voorzitter@bubbledivers.be
Bart
 
secretaris@bubbledivers.be
Peter
 
penningmeester@bubbledivers.be
Carol
 
ideeenbox@bubbledivers.be
Bart, Peter, Carol
 
klachten@bubbledivers.be
Bart, Peter, Carol
 
contact@bubbledivers.be
Peter
 
info@bubbledivers.be
PeterWe geven ook graag mee dat deze leden zich vrijwillig en belangloos inzetten voor de club en dus het nodige respect verdienen van iedereen. :-)
Zwembadtrainingen

De volgende training gaat door op vrijdag 10 maart en zal gegeven worden door onze zwembadtrainingsverantwoordelijke BRAMUS. . De training van 17 maart wordt waargenomen door ASJA-op-het-droge, maar dat kan natuurlijk wel wat wijzigen gezien haar toestand :-)

Inmiddels heeft iedere trainer een sleutel van het materiaalhok. Indien je thuis nog maskers, snorkels, vinnen ... op overschot hebt die stof liggen te vergaren, breng ze mee en geef ze een "second life"...

Mogen we iedereen vragen TIJDIG aanwezig te zijn, dwz ten laatste om 21u15 aan de inkomhal van Het Strop, ten laatste om 21u30 aan het water. Zo starten we tijdig en genieten we maximaal van het uurtje!

 
 
Mis deze trainingen zeker niet!
Komende buitenwaterduiken
 
18 maart 2017, type 1, DongelbergDe max diepte is 40m. met een rotsachtige en modderige bodem. Dongelberg is bij veel anciens gekend. Hier hebben menige instructeurs en duikers hun eerste doopduiken gedaan. De groeve ligt op 500m van de steengroeve van Opprebais en dus in het centrum van het land. Kleedkamers en kantine staan ter beschikking van de duikers. In de kantine kan men lekker napraten met een hapje en een tapje. Wij ontvangen alle geïnteresseerde duikers, die wensen te duiken in dit prachtig wateroppervlak. Men dient zich te houden aan het inwendig reglement van de VZW, en aan de regels van hun federatie.

Voorlopige bezienswaardigheden: Wagens 2 op 28m en 1 op 35m. Een stuk van een vliegtuig(-28m), een gebouw(-15m) en 6 spelonk grotten op een diepte van -15m. Een visbestand is aangelegd met ondermeer karpers, zeelt, voorn, steur enz…. Momenteel is de zichtbaarheid ongeveer 4-6m, dit tot een diepte van -40m.

Inschrijvingen kunnen hier gebeuren

08 april 2017, type 1, La Gombe /SprimontFijne lokaties waar de steuren en karpers je letterlijk omver zwemmen. Sprimont is misschien wat kleiner, de leuke rotsformaties bezorgen je een apart gevoel. La Gombe is grootser, met heel wat attributen en helder water!
Meer info over de duikplekken via deze link en deze link

 
23 april 2017, type 2, Zeelandbrug, daarna Scharendijke
 
De Zeelandbrug is een mooie en diverse plaats met vele verrassingen rond de
pijlers en tussen de grote granietblokken. Er is stroming, dus het juiste brevet is zeker vereist! Het Grevelingenmeer herbergt een 15-tal zeer populaire duikplaatsen. Er werden reeds heel wat initiatieven genomen om het meer aantrekkelijk te maken voor duikers, in zoverre het dit nog niet zou zijn omwille van zijn biodiversiteit.
Het meer is niet onderhevig aan getijden zoals de Oosterschelde,
je kan hierdoor 24u/24u elke duikplaats bezoeken.
CLUBREIS THAILAND (corrected ;-) )

Hoera, dit jaar gaan we met z’n allen richting Thailand op Bubblereis! Het belooft een ongelooflijke en onvergetelijke uitstap te worden vol met Bubbles en fun. Thailand staat aangeschreven als één van de must dive top locaties in de wereld en dit mogen we straks met onze eigen ogen aanschouwen.
 
De teller staat momenteel op 13 en iedereen is welkom om mee te gaan.
 
We gaan snelheid maken dus als je zin hebt om mee te gaan, is nu het moment om te reageren. Als je mee wil gaan, bel of mail dan naar Tom Decaluwé 0479 33 68 54 (tom@decaluwe.eu) zodat we de details kunnen doorspreken
 
Belangrijkste momenteel is de vlucht. We gaan twee fomules aanbieden:
 
  1. Formule 1 = 100% vakantie periode: Vertrek Zaterdag 28/10 vanuit Zaventem en terug in Zaventem op zondag 5/11.
  2. Fomule 2 = extend your vacation: Vertrek Zaterdag 28/10 vanuit Zaventem en keer terug op een alternatieve datum naar keuze.
 
Laat ons weten welke formule je verkies en of je vliegdagen flexibel zijn, mocht een van de vluchten volzet raken kan je een dag vroeger vertrekken of later terug komen?
 
We gaan een voorschot van 400€ vragen voor  het einde van de maand om uw boeking vast te leggen. Hoe sneller we uw naam hebben hoe sneller we uw ticket kunnen vastleggen.

Andere belangrijke datums om in je agenda te noteren
 
Hemelvaartweekend 25/05 + 26/05 + 27/05 + 28/05 Boschmolenplas
 
Rescuedag 17/06 Put van Ekeren
 
30/06 + 01/07 + 02/07 Zeelandweekend: dit jaar kiezen we voor de Camping "De Zeeuwse vlag", aan een zeer democratische prijs van 10 euro per persoon per nacht, incl. auto, tent, elektriciteit, toeristenbelasting. Voor deze prijs kan je niet over en weer rijden! :-)
 
ZomerBBQ 05/08 bedrijf Peter Coessens
 
Adventure Dive 02/09 Put van Ekeren

BubbleFUN 23/09 Ontsnappingsroom Cube Zero

Bubble(M)eet  09/12 "De Campagne"


 
Meer info volgt!
 
 
Raadpleeg ook de online clubagenda voor andere activiteiten.
 
Bubbledivers VZW
Copyright © 2017 Bubbledivers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp