Copy
View this email in your browser

Hier is ie dan...

Beste Bubbles,

De tweede Bubble Blablabla 2017 is een feit. Ondertussen is het stof van het nieuwe jaar gaan liggen. Na het afronden van januari kunnen we de beginbalans van 2017 opmaken en kunnen we melden dat onze club 60 leden telt. Met deze fijne groep zullen we de eerste duiken aanvatten. Indien je je metalen drinkbus (ecologisch verantwoord gezien minder gebruik van plastic petflessen) nog niet hebt ontvangen, vraag er zeker naar bij één van de trainingen of buitenwaterduiken. Ik gebruik hem alvast!

Vergeet ook niet tijdig jullie document bij het ziekenfonds binnen te brengen, zo genieten jullie van een terugstorting van een deel van het lidgeld.

De verantwoordelijken van iedere werkgroep beginnen stilaan gekend te worden! Er zijn heel wat mensen die zich willen engageren in de club en dat is heel fijn! In een volgende Blablabla zal je weten wie in welke werkgroep zit en wie het woord zal voeren voor jullie tijdens de trimestriële werkvergaderingen. Zo kennen jullie ook meteen de aanspreekpunten!

Buddy van het jaar

Naar algehele traditie wordt jaarlijks de wisseltrofee "Buddy van het jaar" uitgereikt. Deze vermelding komt toe aan het Bubblediverslid dat zich afgelopen jaar uitzonderlijk heeft ingezet en daardoor geniet van de sympathie van de club. Het is ook een trofee die op democratische wijze wordt toegewezen; door leden, voor leden. Dit jaar is de trofee uitgereikt aan KOEN VANLANDEGHEM! Gefeliciteerd!

Wie Buddy zegt, zegt ook jammer genoeg "Loser van het jaar". Deze ludieke wisseltrofee wordt uitgereikt aan de pechvogel van afgelopen jaar. Deze keer viel Peter Coessens te beurt. Maar lach niet te hard, voor je het weet ben jij de genomineerde voor 2017!
Zwembadtrainingen

De volgende training vindt plaats op vrijdag 3 februari en is het weer de beurt aan PEPIJN. Hij is onze mensgeworden dolfijn, dus laat jullie maar volledig gaan. De training van 10 februari is het 2 voor de prijs van 1: het duo SVEN en SOFIE zullen dan  het beste van zichzelf geven. Mogen we iedereen vragen TIJDIG aanwezig te zijn, dwz ten laatste om 21u15 aan de inkomhal van Het Strop, ten laatste om 21u30 aan het water. Zo starten we tijdig en genieten we maximaal van het uurtje!
 
Mis deze trainingen zeker niet!
Komende buitenwaterduiken
 
11 februari 2017, type 3, Zeelandbrug, daarna Scharendijke
 
De Zeelandbrug is een mooie en diverse plaats met vele verrassingen rond de
pijlers en tussen de grote granietblokken. Er is stroming, dus het juiste brevet is zeker vereist! Het Grevelingenmeer herbergt een 15-tal zeer populaire duikplaatsen. Er werden reeds heel wat initiatieven genomen om het meer aantrekkelijk te maken voor duikers, in zoverre het dit nog niet zou zijn omwille van zijn biodiversiteit.
Het meer is niet onderhevig aan getijden zoals de Oosterschelde,
je kan hierdoor 24u/24u elke duikplaats bezoeken.

Inschrijven kan hier via het event.

26 februari 2017, type 1, Lac Bleu, Arras (FR) 
Kreidesee, maar dan in 't klein en minder diep, Kreidesee, maar dan iets minder ver. Lac Bleu is een krijtgroeve in de buurt van Arras, Frankrijk. De groeve is maximum 14 meter diep en wordt gekenmerkt door het heldere en blauwe water. Zoetwaterkreeftjes, snoeken, baarzen, autowrakken en een heuse ZEN-muur maken het geheel af. Traditioneel sluiten we ons bezoek af met een snack in de plaatselijke McDo.18 maart 2017, type 1, Put Van Ekeren


Hoeft deze plek nog enige uitleg?

Mocht je het nog niet kennen, hier een filmpje van Danny Van Belle: movie
 
Nog iets te vroeg op het jaar, en net iets te koud, maar de duikschool staat niet stil en voortdurend worden er opleidingen gegeven. Ook zin om jouw duikcarrière verder uit te bouwen? Laat het ons weten, wij hebben de sleutel in handen!

Andere belangrijke datums om in je agenda te noteren (sommigen onder voorbehoud, maar zo weet je het toch al):
 
Hemelvaartweekend 25/05 + 26/05 + 27/05 + 28/05 Boschmolenplas
 
Rescuedag 17/06 Put van Ekeren
 
30/06 + 01/07 + 02/07 Zeelandweekend
 
ZomerBBQ 05/08 bedrijf Peter Coessens
 
Adventure Dive 02/09 Put van Ekeren
 
Meer info volgt!
 
 
Raadpleeg ook de online clubagenda voor andere activiteiten.
 
Bubbledivers VZW
Copyright © 2017 Bubbledivers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp