Copy
View this email in your browser

Bubble Blablabla #5

Beste Bubbles,

De lente komt er aan! Het water wordt langzaam wat warmer, de duikstekken worden wat drukker bevolkt en het leven herpakt zich onder water. Hoog tijd om terug dat duikpak aan te trekken en het ruime sop te kiezen! Kijk gauw naar onze agenda en schrijf nu al de komende duiken op in jouw agenda zodat je niets hoeft te missen. De ambiance is sowieso verzekerd!
Het gebruik van MailChimp zal worden verfijnd. Momenteel ervaren we dat niet iedereen de MailChimp op een correcte manier (of zelfs helemaal niet) ontvangt. Gelukkig kennen we in onze club knappe koppen die hieraan een mouw zullen passen en zal dit euvel worden opgelost. Ervaren we nog verdere problemen, dan zoeken we verder naar oplossingen. Communicatie is immers zeer belangrijk!
De Bubble Blablabla zal haar periodiciteit aangepast zien om herhaling (en bijgevolg gewenning) te vermijden.


Werkgroepen nieuws

Inmiddels zijn de werkgroepen al minstens éénmaal bij elkaar gekomen. Zo verzekeren we een goede werking van onze club. We hebben dan ook het heugelijke nieuws dat de werkgroep "Media" haar werkgroepverantwoordelijke heeft gekozen. Het zal Emmanuelle zijn, die haar team in goede banen zal leiden. Er staat heel wat op til, geleidelijk aan zal de "look and feel" van de club haar weg vinden waardoor ons imago herkenbaar zal zijn tot in de kleinste details.
Hiervoor hebben we wel bronmateriaal nodig. Hebben jullie mooie foto's die de sfeer van de club ademen en wil je deze delen, dan zijn wij zeker vragende partij. De werkgroep "Media" maakt werk van een platform waar je al jouw foto's kan plaatsen, veilig achter een slotje, maar bereikbaar voor ieder lid.

Zwembadtrainingen

De volgende training gaat door op vrijdag 21 april en zal gegeven worden door ASJA-op-het-droge. Hopelijk denkt de kleine Bubble er niet anders over.
De training van 28 april wordt gegeven door Pepijn, the human Dolphin!

Iedere trainer een sleutel van het materiaalhok. Indien je thuis nog maskers, snorkels, vinnen ... op overschot hebt die stof liggen te vergaren, breng ze mee en geef ze een "second life"...

De vrijdagen van het Boschmolenweekend (26 mei) en het Zeelandweekend (30 juni) zal er GEEN training plaatsvinden in het zwembad.


Mogen we iedereen vragen TIJDIG aanwezig te zijn, dwz ten laatste om 21u15 aan de inkomhal van Het Strop, ten laatste om 21u30 aan het water. Zo starten we tijdig en genieten we maximaal van het uurtje!

 
 
Be there !

Gebrevetteerd!

Een dikke proficiat aan Emmanuelle Van Damme en Christophe Rutsaert met het behalen van jullie Dry Suit Specialty!
Ook een dikke proficiat aan Eva Micholt met het behalen van jouw Emergency Oxygen Provider brevet!
 

Komende buitenwaterduiken
 
08 april 2017, type 1, La GombeOne of our favorites! Fijne lokatie waar de steuren en karpers je letterlijk omver zwemmen. De inschrijving zijn in principe afgelopen, maar hoera, we hebben nog wat extra "bonusplekjes" weten te bemachtigen in de voormiddag. Twee heerlijke duikjes om het seizoen op gang te knallen! En boulettes-frites om de honger te stillen. Ook één duik is mogelijk, maar dan enkel in de namiddag.

Meer info over de duikplek via  deze link


Ad hoc duik 13 april 2017, type 1, Nemo33
 


Het is paasvakantie en er is geen zwembad. Droog bijven? No Way! Hoog tijd om het stof van de automaat te blazen en nog eens op te warmen in Nemo 33 voor het nakend nieuw duikseizoen. Keep an eye on your regulator!

- We duiken om 21u op Donderdag 13/04/2017
- We spreken ter plaatse af tegen 19u45

Schrijf je in via Facebook of door te mailen naar werkgroep.buitenduiken@bubbledivers.be

 
23 april 2017, type 2, Zeelandbrug, daarna Scharendijke
 

De Zeelandbrug is een mooie en diverse plaats met vele verrassingen rond de
pijlers en tussen de grote granietblokken. Er is stroming, dus het juiste brevet is zeker vereist! Het Grevelingenmeer herbergt een 15-tal zeer populaire duikplaatsen. Er werden reeds heel wat initiatieven genomen om het meer aantrekkelijk te maken voor duikers, in zoverre het dit nog niet zou zijn omwille van zijn biodiversiteit.
Het meer is niet onderhevig aan getijden zoals de Oosterschelde,
je kan hierdoor 24u/24u elke duikplaats bezoeken.

13 mei 2017, type 4, Noordzeeduiken


Noordzeeduiken, net dat tikkeltje anders! Om hier te duiken hoef je geen superman of -vrouw te zijn, maar enig e ervaring is toch vereist. Liefst ervaring met diepe duiken, stroming en droogpak. Heb je dit allemaal in je en ben je avontuurlijk aangelegd, dan is dit iets voor jou. Beperkt aantal plaatsen en nooit 100% garantie dat het doorgaat, de weersomstandigheden hebben ook een stevige vinger in de pap.

 
Andere belangrijke datums om in je agenda te noteren
 
Hemelvaartweekend: 25/05 + 26/05 + 27/05 + 28/05 Boschmolenplas (inschrijvingen afgelopen, de opkomst is massaal en daardoor wijken we uit naar een ander vakantiedorp in de buurt).
 
Rescuedag: 17/06 Put van Ekeren
 
30/06 + 01/07 + 02/07: Zeelandweekend: dit jaar kiezen we voor de Camping "De Zeeuwse vlag", aan een zeer democratische prijs van 10 euro per persoon per nacht, incl. auto, tent, elektriciteit, toeristenbelasting. Voor deze prijs kan je niet over en weer rijden! :-)
 
ZomerBBQ: 05/08 bedrijf Peter Coessens
 
Adventure Dive: 02/09 Put van Ekeren

BubbleFUN: 23/09 Ontsnappingsroom Cube Zero

Bubble(M)eet:  09/12 "De Campagne"


 
Meer info volgt!
 
 
Raadpleeg ook de online clubagenda voor andere activiteiten.
 
Bubbledivers VZW
Copyright © 2017 Bubbledivers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp