Copy
View this email in your browser

The next chapter

Beste Bubbles,

Ondertussen loopt ook februari op haar laatste dagen. Het is ook een korte maand, en dat betekent dat de lente toch in aantocht is. We beleven nu de allerkoudste dagen, maar vanaf eind maart gaan de temperaturen weer de hoogte in. Ondertussen is het heerlijk vertoeven in het droogpak :-).

Werkgroepverantwoordelijken gekend!

De werkgroepverantwoordelijken zijn gekend. Dit jaar zullen volgende leden de verantwoordelijkheid opnemen voor volgende werkgroepen:

Werkgroep Buitenduiken : Tom Decaluwé
Werkgroep Publiciteit en sponsering : Delphine Deceuninck
Werkgroep Evenementen : Delphine Deceuninck
Werkgroep Zwembadtrainingen : Bram Van Damme
Werkgroep Social Media en Website : Eva Micholt en Emmanuelle Van Damme

We geven ook graag mee dat deze leden zich vrijwillig en belangloos inzetten voor de club en dus het nodige respect verdienen van iedereen. :-)
Zwembadtrainingen

De volgende training gaat door op vrijdag 24 februari en zal gegeven worden door PETER ROMBAUT. Vrees en beef niet, de harde hand (en bijkomende krampen) zullen worden thuisgelaten, je mag met een gerust hart afkomen :-). De training van 3 maart staat momenteel op naam van ASJA-op-het-droge, maar dat kan natuurlijk wel wat wijzigen.
Mogen we iedereen vragen TIJDIG aanwezig te zijn, dwz ten laatste om 21u15 aan de inkomhal van Het Strop, ten laatste om 21u30 aan het water. Zo starten we tijdig en genieten we maximaal van het uurtje!

Graag melden we dat de werkgroep sponsoring inmiddels een vierde duikset heeft bekomen via sponsoring. Onze club is hen zeer dankbaar voor dit initiatief!
 
Mis deze trainingen zeker niet!
Komende buitenwaterduiken
 
18 maart 2017, type 1, DongelbergDe max diepte is 40m. met een rotsachtige en modderige bodem. Dongelberg is bij veel anciens gekend. Hier hebben menige instructeurs en duikers hun eerste doopduiken gedaan. De groeve ligt op 500m van de steengroeve van Opprebais en dus in het centrum van het land. Kleedkamers en kantine staan ter beschikking van de duikers. In de kantine kan men lekker napraten met een hapje en een tapje. Wij ontvangen alle geïnteresseerde duikers, die wensen te duiken in dit prachtig wateroppervlak. Men dient zich te houden aan het inwendig reglement van de VZW, en aan de regels van hun federatie.

Voorlopige bezienswaardigheden: Wagens 2 op 28m en 1 op 35m. Een stuk van een vliegtuig(-28m), een gebouw(-15m) en 6 spelonk grotten op een diepte van -15m. Een visbestand is aangelegd met ondermeer karpers, zeelt, voorn, steur enz…. Momenteel is de zichtbaarheid ongeveer 4-6m, dit tot een diepte van -40m.

08 april 2017, type 1, La Gombe /SprimontFijne lokaties waar de steuren en karpers je letterlijk omver zwemmen. Sprimont is misschien wat kleiner, de leuke rotsformaties bezorgen je een apart gevoel. La Gombe is grootser, met heel wat attributen en helder water!
Meer info over de duikplekken via deze link en deze link

 
23 april 2017, type 2, Zeelandbrug, daarna Scharendijke
 
De Zeelandbrug is een mooie en diverse plaats met vele verrassingen rond de
pijlers en tussen de grote granietblokken. Er is stroming, dus het juiste brevet is zeker vereist! Het Grevelingenmeer herbergt een 15-tal zeer populaire duikplaatsen. Er werden reeds heel wat initiatieven genomen om het meer aantrekkelijk te maken voor duikers, in zoverre het dit nog niet zou zijn omwille van zijn biodiversiteit.
Het meer is niet onderhevig aan getijden zoals de Oosterschelde,
je kan hierdoor 24u/24u elke duikplaats bezoeken.
Nog iets te vroeg op het jaar, en net iets te koud, maar de duikschool staat niet stil en voortdurend worden er opleidingen gegeven. Ook zin om jouw duikcarrière verder uit te bouwen? Laat het ons weten, wij hebben de sleutel in handen!
CLUBREIS THAILAND

Hoera, dit jaar gaan we met z’n allen richting Thailand op Bubblereis! Het belooft een ongeloofelijke en onvergetelijke uitstap te worden vol met Bubbles. Thailand staat aangeschreven als een van de must dive top locaties in de wereld en dit mogen we straks met onze eigen ogen aanschouwen.
 
De teller staat terug op null, iedereen is welkom om mee te gaan. Zij die op de enquete hebben ingeschreven zullen persoonlijk gebeld worden, wie zijn naam nog niet opgegeven had en toch kriebeld krijgt om mee te gaan, now is your chance.  
 
We gaan snelheid maken dus als je zin hebt om mee te gaan, is nu het moment om te reageren. Als je mee wil gaan, bel of mail dan naar mij Tom Decaluwé 0479 33 68 54 (tom@decaluwe.eu) zodat we de detail kunnen doorspreken
 
Belangrijkste momenteel is de vlucht. We gaan twee fomules aanbieden:
 
  1. Formule 1 = 100% vakantie periode: Vertrek Zaterdag 28/10 vanuit zaventem en terug in zaventem op zondag 5/11.
  2. Fomule 2 = extend your vacation: Vertrek Zaterdag 28/10 vanuit zaventem en keer terug op een alternative datum naar keuze.
 
Laat ons weten welke formule je verkiest en of je vlieg dagen flexibel zijn, zijde mocht een van de vluchten volzet raken kan je een dag vroeger vertrekken of later terug komen?
 
We gaan een voorschot van 400€ vragen voor einde van de maand om uw boeking vast te leggen. Hoe sneller we uw naam hebben hoe sneller we uw ticket kunnen vastleggen.

Andere belangrijke datums om in je agenda te noteren (sommigen onder voorbehoud, maar zo weet je het toch al):
 
Hemelvaartweekend 25/05 + 26/05 + 27/05 + 28/05 Boschmolenplas
 
Rescuedag 17/06 Put van Ekeren
 
30/06 + 01/07 + 02/07 Zeelandweekend: dit jaar kiezen we voor de Camping "De Zeeuwse vlag", aan een zeer democratische prijs van 10 euro per persoon per nacht, incl. auto, tent, elektriciteit, toeristenbelasting. Voor deze prijs kan je niet over en weer rijden! :-)
 
ZomerBBQ 05/08 bedrijf Peter Coessens
 
Adventure Dive 02/09 Put van Ekeren

BubbleFUN 23/09 Ontsnappingsroom Cube Zero

Bubble(M)eet  09/12 "De Campagne"


 
Meer info volgt!
 
 
Raadpleeg ook de online clubagenda voor andere activiteiten.
 
Bubbledivers VZW
Copyright © 2017 Bubbledivers, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp