Copy
Nieuwsbrief oktober 2018 / 1
Is dit bericht slecht leesbaar? Bekijk de online versie!
Bankzaken
Verzekeringen
Financiële planning
/  Een woonlening met ruimte om goed te leven? 
    "Die plan ik graag voor u in."
 

Of u nu gaat kopen of gaat bouwen, het is altijd uw hoogstpersoonlijk project. En een heel avontuur. Dus wilt u alles perfect plannen, ook als het om de centen gaat. Want u houdt graag genoeg financiële ruimte over om goed te leven.

In ieder geval is een woonlening van AXA Bank zo voordelig dat u meer ruimte krijgt. Omdat u een grotere woning kunt kopen of bouwen om in te leven of meer geld overhoudt om van te leven.

Kopen, bouwen, renoveren, verbouwen, het zorgt ook voor een karrenvracht aan praktische vragen. Daarom biedt AXA Bank u een gratis bouwgids van 76 pagina’s aan met een schat aan informatie, inspiratie en advies.

Bestel onze onmisbare bouwgids
Maak nu meteen een afspraak
/  Wat kan uw zaak gebruiken? 
 

De wereld staat niet stil en uw concurrenten doen dat evenmin. Technologische ontwikkelingen gaan vandaag razendsnel. Als ondernemer weet u maar al te goed dat innoveren gelijk staat met investeren. Innovatie is niets minder dan de motor van uw economische groei.

Of u nu een beginnende zelfstandige bent, of u hebt al een bloeiende zaak of praktijk, investeren heeft een prijskaartje. En dat prijskaartje is niet altijd wat u voor ogen had. Misschien een reden om uw investering uit te stellen? Niet noodzakelijk.

Verder lezen ...
/  Wél een vertrouwd gezicht voor uw beleggingen. 
    "Da's simpel"

 
Als belegger bent u op zoek naar ...
  • mogelijk mooie rendementen;
  • pertinente adviezen;
  • een duwtje in de rug.

De hoogste tijd dus om onze expertise en beleggingsadviezen te ontdekken. Ik word met alle plezier uw vaste vertrouwenspersoon die voor u een evenwichtige portefeuille opbouwt, aangepast aan uw wensen en beleggersprofiel.

Interesse? Bel of mail me voor een afspraak.
Verder lezen ...
/  Beleggen, (n)iets voor u?
 

Spreekt het vooruitzicht op hogere rendementen dan bij een spaarrekening u wel aan? Maar raakt u niet wegwijs in de wereld van spaar- en beleggingsproducten?

Dit artikel legt u uit hoe ik te werk ga om, samen met u, een duidelijk portefeuilleadvies op uw maat uit te werken.

Verder lezen ...
/  Kies een brandverzekering die bij u past.
 

Woont u in een huis of een appartement? Huurt u of bent u eigenaar? Hebt u een zwembad? Kostbare tuinmeubelen? Een dure mountainbike in uw tuinhuis? Of niet? Bij AXA vindt u een brandverzekering op maat en betaalt u enkel voor wat u werkelijk bezit.

Verder lezen ...
/  Een mooie toekomst voor uw gezin, zelfs bij onvoorziene omstandigheden.
 

Bij een droevig voorval zoals een sterfgeval, waarmee we allemaal vroeg of laat te maken krijgen, kan men niet vooruitziend genoeg zijn. Met een overlijdensverzekering bent u zeker dat u uw gezin een vooraf bepaald kapitaal achterlaat (vaak gelijk aan 2 of 3 jaar nettoloon), indien u zou overlijden in de periode dat het contract loopt.

Hieronder volgt een beknopt overzicht van de mogelijke formules uit het aanbod van AXA.

Verder lezen ...
Facebook
Website
Email
Copyright © 2018 Barrie Finance, All rights reserved.

Barrie Finance
Grote Markt 56 - 9100 Sint-Niklaas
Bank: 03 776 53 91  -  Verzekeringen: 03 776 13 82
FSMA 113744 A-cB  -  RPR Gent Afd. Dendermonde 0561.726.010

Wenst u geen e-mails meer van ons te ontvangen?
Klik hier om u uit te schrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp