Copy
Tervetuloa lukemaan Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjettä. Kirjeen toimittaa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke.
Jos uutiskirje ei näy oikein, avaa se selaimeen

Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirje tarjoilee ajankohtaiset asiat! Tutustu!

Tervetuloa lukemaan Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirjeen ensimmäistä numeroa. Uutiskirjettä toimittaa Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohanke.

Uutiskirjeessä kerromme laaja-alaisesti keskisuomalaiseen ruokaketjuun, ruokakulttuuriin, maatalouteen, maaseutumatkailuun ja muuhun maaseutuyrittäjyyteen sekä näiden kehittämiseen liittyvistä asioista. Uutiskirjeen lopusta löydät poimintoja tulevista tapahtumista niin Keski-Suomesta kuin valtakunnallisesti sekä linkin tapahtumakalenteriin.

Aito maaseutu Keski-Suomessa -uutiskirje on lähetetty Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen sidosryhmille ja yhteistyötahoille. Jos et halua jatkossa uutiskirjettä, voit perua sen uutiskirjeen lopusta löytyvän linkin kautta.

Maaseudun Kasvupolun haku päättyy 16.1.

Tarvitsetko apua ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen? Kasvupolku® -sparraukseen valitaan mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Sparraus on avoin kaikille maaseudulla toimiville yrityksille. Haku päättyy jo 16.1., joten mukaan kannattaa ilmoittautua ripeästi.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

Arvota lähiruokasi - vastaa, vaikuta ja voita

Hei sinä paikallisen ruoan ystävä! Haluamme saada juuri sinulta ideoita siihen, mitä haluaisit tapahtuvan Keski-Suomessa lähiruoan tuotannon, myynnin ja menekin edistämiseksi seuraavien neljän vuoden aikana. Vaikuttamaan pääset pelaamalla Lähiruokaa kaikille -areenalla. Pelanneiden kesken arvomme maittavia palkintoja.
Lue lisää ja siirry pelaamaan >>

Lähiruoka koukuttaa -verkkolehti on julkaistu

Lyhyet läheiset ketjut - lähiruoka ja sosiaalinen pääoma -hankkeessa tuotettu Lähiruoka koukuttaa -verkkolehti on nyt julkaistu. Verkkolehdessä käsitellään sosiaalisen pääoman merkitystä lähiruokayritysten liiketoiminnalle ja menestykselle. Mukana on niin yrittäjien kuin asiakkaiden kertomuksia siitä, mikä lähiruoassa koukuttaa.
Lue lisää ja tutustu myös julkaisun videoihin >>

Joko tunnet Aito maaseutu Keski-Suomessa -verkkolehden?

Heinäkuussa 2016 perustetussa verkkolehdessä käsitellään laaja-alaisesti keskisuomalaista ruokaketjua, ruokakulttuuria, maataloutta, maaseutumatkailua ja muuta maaseutuyrittäjyyttä sekä näiden kehittämistä. Tähän mennessä lehdessä on käsitelty muun muassa Keski-Suomen biotaloutta, Sisä-Suomen kalataloutta sekä luomua ja sen mahdollisuuksia. Ja paljon muuta, joten kannattaa lukea lisää. Voit myös vinkata uusia juttuideoita.
Tutustu verkkolehteen >>

Poimintoja alkuvuoden tapahtumista

12.-13.1.2017 Talvitapahtuma maatilayrittäjille, Jyväskylä
16.1.2017 Maaseudun Kasvupolun hakuaika päättyy
18.1.2017 Ilmoittaudu viimeistään: KIKE-hankkeen työhyvinvointiryhmä pienyrittäjille Jämsässä
19.1.2017 Elintarvikeketjun kilpailukykytutkimus -seminaari
19.-22.1.2017 Matkamessut, Helsinki
1.2.2017 Valtakunnallinen Luomufoorumi, Jyväskylä
Katso kaikki alkuvuoden tapahtumat ja koulutukset >>
Facebook
YouTube
Kotisivut
Sähköposti
Copyright © 2017 Asiaa keskisuomalaisesta maaseutuyrittäjyydestä, All rights reserved.