Copy
FYP seminaret 2018, ny bestyrelse, logo
View this email in your browser

Nyhedsbrev

Velkommen til det første nyhedsbrev fra den nye bestyrelse.

Her kan du læse om FYP seminaret 2018, bestyrelsen for det kommende år, nyt logo mv.


Seminar 2018

Det blev et rekordår på flere områder. Der har aldrig før været et trecifret deltagerantal. I år kom vi op på 131 deltagere takket være fleksibilitet fra Tivoli Kongrescenter. Vi havde for første gang prøvet at lave to spor om eftermiddagen. Det gjorde det muligt, at dem, som ikke var så interesseret i jungiansk drømmetydning, kunne gå til et oplæg om farmakologisk søvnbehandling. Og efterfølgende kunne der vælges mellem det glymfatiske system og adhd. Oplæggene kom vidt omkring - lige fra søvnfysiologi til klinik og psykoanalyse. Vi har fået de fleste slides, som kan hentes på hjemmesiden.
Lørdag blev rundet af med en kort evaluering. Vi har også lavet et spørgeskema, som deltagere gerne må besvare. Find det her.
Tak til Karen, Yamuna, Lasse og Rasmus for at stille op til Ugeskriftes podcast.
Hør den her.
FYPs nye bestyrelse, fra venstre: Rasmus Handest (DPS, Region H), Erik Døssing (BUP, Region H), Jesper Nørgaard Kjær (DPS, Region Midt), Johannes Krogh (DPS, Region H), Anne Høyen Munk (DPS, Region H), Sidse Godske Olsen (DPS, Region Midt), Ida Maria Overgaard Ingeholm (BUP, Region H), Anna Sofie Hansen (BUP, Region Nord) og Kristine Eimose Waagstein (DPS, Region H/Bornholm).

Erik, Johannes og Ida blev genvalgt til en 2-årig periode. Sidse blev også valgt til en 2-årig periode. Tusind tak til Marton og Christian, som også stillede op.
Efter seminaret blev det konstituerende bestyrelsesmøde afholdt. Jesper blev valgt til formand, Anna Sofie til næstformand, Ida til sekretær og Anne genvalgt som kasserer.

Vi vil gerne i langt højere grad have hjælp til foreningsarbejdet af alle medlemmer. Særligt drejer det sig om EFPT Exchange, foredragssaloner og uddannelseskataloget. Hvis det har interesse eller hvis der andre måder, I ønsker at være aktive på, så skriv endelig til os.
Vi har fået et logo, som blev præsenteret på generalforsamlingen. Det blev anbefalet til sidste års generalforsamling, at FYP skulle have en mere klar profil udadtil. Tre bestyrelsesmedlemmer samarbejdede med en grafiker. De endte med at vælge en varm farve og et logo, som symboliserer resonans, interaktion/samtale og som er todelt pga. BUP/DPS, subjektivitet/objektivitet, videnskab/kunst mv. Logoet skal bruges på hjemmesiden, på brevpapir, på plakater osv.
FYP har nu en såkaldt CVI - "Corporate Visual Identity".
Lidt til kalenderen. European College of Neuropsychopharmacology holder deres store, årlige kongres i København næste år.
Trænger du til inspiration? DPS laver hvert måned et resume af en forskningsartikel. Læs det her.
"Psykiaterens ansvar for et sygt menneske kan ikke konsekvensløst erstattes". Debatindlæg i Dagens Medicin af den tidligere bestyrelse.
EFPT (Paraplyorg. for alle FYPere i Europa) har lavet et spørgeskema for at undersøge reservelæger i børne- og ungdomspsykiatris ordinationer af psykofarmaka inkl. off-label. Besvar det her.
Har du noget til nyhedsbrevet? Kontakt Jesper.
 
Hold dig opdateret i vores kalender.
Copyright © Foreningen af Yngre Psykiatere. All rights reserved.

Kontakt os:
kontakt@fypnet.dk
www.fypnet.dk
Facebookgruppe

Afmeld nyhedsbrevet
Email Marketing Powered by Mailchimp