Copy
Seminar 2019, Folkemøde, EFPT Forum
View this email in your browser

Det er stadigt muligt at ansøge om pladsen i DPS' og BUP's psykoterapiudvalg. Der er ansøgere der har oplevet at emailadressen hvortil de skulle ansøge ikke har virket. Skriv i stedet på troels89@gmail.com

Pladser som FYP repræsentant i Børne og Ungdomspsykiatrisk Selskab's og Dansk Psykiatrisk Selskab's psykoterapiudvalg. 

Har man som yngre læge interesse for psykoterapi, er der nu mulighed for at dyrke dette. Der er ledige stillinger som FYP repræsentant både i DPS' og BUP's psykoterapiudvalg. 

Udvalgene for psykoterapuetiske behandlinger beskæftiger sig med at udbrede kendskab til de forskellige terapiformer og deres anvendelse i behandlingen af patienter. 

Udvalgene er desuden ansvarlige for rammerne for de psykoterapuetiske uddannelser, udarbejdelse af psykoterapibetænkningerne samt godkendelse af specialister og supervisorer i hhv. BUP og DPS regi.

Det er kort sagt en glimrende mulighed for at få yderligere indblik i psykoterapi og møde mere erfarne kollegaer med samme interesse. Som FYP repræsentant deltager du i dette arbejde. Du vil som FYP repræsentant skulle reportere tilbage til FYP's bestyrelse om arbejdet i udvalgene. 

Hvis du har interesse for at blive repræsentant for FYP så skriv til FYP's bestyrelse på troels89@gmail.com. Husk at skriv hvilket af de to udvalg du ønsker at være en del af. Skriv gerne lidt om hvorfor du vil være med, og hvad du har af erfaring inden for psykoterapi. Men erfaring er ikke et krav - alle der har interessen bør søge!

Links til udvalgenes hjemmesider: 
Dansk Psykiatrisk Selskab's Psykoterapiudvalg
Børne og Ungdomspsykiatrisk Selskab's Psykoterapiudvalg

Har du noget til nyhedsbrevet? Kontakt Jesper eller Troels
Copyright © Foreningen af Yngre Psykiatere. All rights reserved.

Kontakt os:
kontakt@fypnet.dk
www.fypnet.dk
Facebookgruppe

Afmeld nyhedsbrevet
Email Marketing Powered by Mailchimp