Copy
Anne Asbreuk en haar magische SpiritTours
Bekijk deze email in je Browser

Lief medemens, lieve lezeres / lezer,
 
Het is 2017, het jaar van het grote ontwaken! Ik wens jou dan ook een wonderlijk en ontwakend 2017 toe. Een jaar waarin je jouw enorme transformatiemogelijkheden gaat benutten zodat je volledig in je kracht kunt gaan staan.
 
Sinds 2012 zijn er vele golven van energieverandering naar de aarde gekomen en hebben effect op ieder mens. Of je je dit nu bewust bent of niet. Als je deze golven niet bewust bent dan leveren ze ‘verwarring’ op. Je wordt ontslagen of je relatie loopt vast......  dit vraagt om bewustwording zodat situaties en omstandigheden niet tegen je maar voor je gaan werken.
 
De energiegolven versterken zich. We zitten momenteel aan het einde van de zesde golf en de laatste golf zal tot maart 2018 voelbaar zijn.
 
De vraag aan ons mensen is of we uit ons hoofd willen gaan en beperkende gedachtes en gewoontes los willen laten om zo vanuit ons hart te leren leven. Als je dit durft, dan ga je mee op de flow en ontstaan er vele transformatie-mogelijkheden.

SpiritTours geeft jou 3 manieren om je transformatie een boost te geven en waarlijk ontwaken mogelijk te maken:

Peruaanse inwijdingen

Peruaanse inwijdingen: om je weer te verbinden met je natuurlijke staat van zijn
 

Lees meer...

Maria Magdalena cirkels

Maria Magdalena cirkels: om weer in contact te komen met je vrouwelijke kracht en wijsheid en onvoorwaardelijke liefde voor te leven.

Lees meer...

Awakening cirkels

Awakening cirkels: om ons weer te verbinden met onze kosmische helpers, die ons weer thuis brengen bij onze Goddelijke Essentie en ons laten ervaren dat we kosmische wezens zijn van licht en liefde.

Lees meer...

Anne organiseert met SpiritTours drie reizen

Magische Inca reis naar Peru

Maria Magdalena reis naar Zuid Frankrijk

Katharen wandelreis naar Goddelijke Essentie in Frankrijk

Copyright © 2017 SpiritTours, All rights reserved.


Wil je de wijze waarop je deze e-mails ontvangt aanpassen?
Je kunt je voorkeuren aanpassen of uitschrijven van deze SpiritTours lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp