Copy

Hi familie en vrienden!


Word jij ook zo blij van al die mooie zonnige dagen?!
Het is alsof je een vitamineshot krijgt waardoor er weer leven en beweging komt.
Ik moest denken aan deze tekst:

“Want daardoor zul je lijken op een boom die aan het water is geplant, waar vruchten aan groeien als het daar de tijd voor is en waarvan de bladeren nooit verdrogen. Je zal succes hebben bij alles wat je doet.” (Psalm 1:3, BB)

Jij mag als zo’n mooie boom zijn wat vol in bloei staat in het seizoen waar jij je in bevindt.
Laat je licht schijnen en draag vrucht!

We gaan richting de vakantie periode. Geniet van de zon, de warmte, de rust en de gezelligheid en betrek God ook in dit seizoen, neem Hem mee op vakantie, zodat Hij je kan verfrissen!
Ook in de vakantie kun jij van betekenis zijn voor een ander.

In de zomerperiode zullen we tijdens de diensten een “summer item” hebben waardoor we met elkaar ook van de zomerse sferen kunnen genieten😃
Dus als je thuis bent, kom en neem iemand  mee!
Blijf elkaar gezellig opzoeken en laten we blijven omzien naar die ene. 
Fijne vakantie alvast!

Liefs,
Adri & Martha

ZONDAG  - SUMMERTIME

De zomervakantie is bijna begonnen! In de vakantie zullen we elke zondag een summeritem hebben! Bereid je dus voor op verkoelende, grappige en verfrissende momenten met het gezin. Voor de thuisblijvers zal het een tijd zijn om te ontspannen en samen het huis te bouwen. 

 

WOENSDAG 13 JULI- CONNECT COMBINED

FAMILIETIJD!  We kijken er naar uit om de vakantie in te luiden als familie. Je bent welkom vanaf 18.00. Om 18.30 gaan we aan tafel! Neem een lekkere maaltijd mee. Het drinken en het stokbrood wordt verzorgd. We kunnen niet wachten om elkaars lievelingsgerecht te proeven. ps. De kinderen kunnen zich vermaken in de kidscorner!
 

VRIJ/ ZAT 4-5 NOVEMBER - LEADERS CONFERENCE

Leaders Conference is er voor iedereen die leider is in een City Life Church of dat wil worden. Laat je inspireren en toerusten als leider en ontmoet leiders van City Life Churches uit heel Nederland en België.

We zien uit naar onze gastsprekers: ps Jeffrey Rachmat van Jakarta Praise Community Church (JPCC) en ps Craig Johnson van Lakewood Church in Houston. Natuurlijk delen ook onze senior pastors en hosts Erald en Mathilde van de Ridder hun wijsheid en visie.

We geloven dat God door deze Leaders Conference heen zal werken. Als leiders groeien, ontwikkelen en nieuwe stappen zetten, groeit de kerk ook en kan God steeds meer mensen toevoegen.

tickets

Boek van de maand

In de afgelopen jaren maakte David de Vos overdenkingen voor Groot Nieuws Radio. Drie tot vier minuten, waarin zijn pakkende manier van spreken je aan het denken zet. In korte tijd weet hij je niet alleen te raken, maar ook tot de kern te komen van de Bijbelse boodschap. Inmiddels zijn daar 365 krachtige overdenkingen uit voortgekomen, die gebundeld zijn tot één dagboek. Een goudmijn aan herkenbare verhalen, nieuwe inzichten, humor, diepgang en het Woord van God. Je kunt er als gezin uit lezen, maar er ook alleen, onderweg naar je werk of tijdens een vakantie, je voordeel mee doen. Dat het geschikt is voor zowel jong als oud, blijkt uit deze reactie: ‘Onze kinderen blijven in de auto zitten om de overdenking van David af te luisteren.’ Gun jezelf een paar minuten oplaadtijd per dag en word ‘Sterker’ met dit dagboek!

Bestel
Ik wil in een connectgroep

Happy to help.

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Laat het ons weten! 
Info@clcdenhelder.nl
 

Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Website
Website


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.