Copy
Februari 2022

Daar is hij dan! Onze eerste nieuwsbrief van 2022. Door middel van deze nieuwsbrief willen we jou deel laten zijn van het groter geheel. Samen delen we het leven en hopen we er voor elkaar te zijn. In deze mail ga je ook de activiteiten vinden die aankomende tijd zullen plaatsvinden. Wij hopen jou op deze manier te helpen in jouw persoonlijke reis met God en je groei als persoon. 

" Een nieuw seizoen" 

 
We hebben 2021 afgesloten met een mooie kerstdienst. Wat hebben we genoten van al die volle tafels met prachtige mensen en een heerlijke gezellige brunch. Het jaar 2021 hebben we ervaren als een mooi jaar waarin we met elkaar een nieuwe start mochten maken. 

The church we see.. 2022, een jaar met nieuwe zegeningen en beloftes. Als kerk willen we ons blijven ontwikkelen. Aankomend jaar zullen we ons gaan richten op een aantal speerpunten: gebed, community en communicatie.

Biddende kerk
Gebed is onze geestelijke motor! We willen dat gebed centraal staat. Ons doel is dat iedereen mag leren wat gebed is en hoe je dit kan toepassen in jouw leven. We zijn dankbaar dat we al mochten beginnen met een aantal cursussen zoals Healingrooms en de Alpha Prayer Course.  Meer info over de cursussen of persoonlijke groei trainingen komt binnenkort beschikbaar.

Betrokken kerk
Wie zijn de kerk? WIJ! Samen het leven delen en er voor elkaar zijn. Het verschil maken door met elkaar in gesprek te gaan of elkaar te helpen. Dit jaar willen we de connectgroepen, Kids en combined avonden upgraden. Het is belangrijk dat iedereen een plek vindt. Wij geloven dat connecten het hart van de kerk is. Leer elkaar beter kennen en help elkaar geestelijk groeien in alle leeftijden. Ook is het ons verlangen dat we ook als connect uitstappen en iets willen betekenen voor onze stad. “Hart voor Den Helder”.  Zit je nog niet in een connectgroep? Laat het ons weten!

Duidelijke kerk
Afgelopen jaar hebben we al wat meer structuur aangebracht binnen de teams. Een teamleider en een duidelijke structuur waar je naar toe kunt gaan met je vragen. Aankomend jaar willen we dit nog meer gaan vormgeven. Ook willen we via media meer gaan delen. Door middel van een nieuwsbrief, nieuwe website en social media. 

We geloven in een heel bijzonder jaar waarin meer dan ooit tevoren mensen God mogen vinden, Vrijheid mogen ervaren en daardoor een verschil mogen maken in de wereld rondom ons. 
We mogen leven vanuit hoop en verwachting.

Be blessed, Adri & Martha 
 
NIEUWS

VISION SUNDAY 

Afgelopen week is bekend geworden wat onze visie gaat zijn voor 2022.

HIJ IS ONZE HOOP! 

Benieuwd hoe wij samen de kerk gaan bouwen in 2022? Kijk hieronder onze dienst van 30/01 terug! 

NIEUWE SERIE
6 februari beginnen we met een nieuwe serie: The Big Five!
Vijf gewoontes die we onszelf kunnen aanleren om ons gezond te laten groeien in 
geloof. Wij geloven dat het is met elkaar te praten over geestelijke gezondheid. De Bijbel is er ook duidelijk over en helpt het ons om onze kracht in God te (her)vinden.
TEAMS
Er zijn tal van mogelijkheden om bij te dragen aan de mooie kerk die we samen kunnen bouwen. Wil jij deel worden van een team? Bekijk de vacatures, neem contact op met de teamleiders en loop eens mee met een team.
IK WIL DIENEN
UPCOMING

Bidden en Vasten 

Deze week is het vision week! Hoe krachtig is het om dit nieuwe jaar te starten met bidden en vasten. Een tijd waarin we gericht meer connecten met God door te bidden en minder bezig te zijn met onze eigen gedachten, behoeften en die van de wereld om ons heen. 

Woensdag 2-2 t/m Vrijdag 4-2  gaan de deuren om 19.45 open. 

See you there! 

 

DOWNLOAD OVERDENKING

Life Conference Sisterhood

STRONG!

Sterk in relaties- Sterk als single- Sterk in je emoties
Sterk bij het opvoeden- Sterk in vriendschappen

Vrijdagavond 11 en zaterdag 12 maart 2022 is de jaarlijkse vrouwenconferentie: Life Conference! Mathilde van de Ridder is je host en samen met andere sprekers inspireert en bemoedigt zij je tijdens een programma dat je niet wilt missen.

Het wordt een conferentie met worship, verschillende sprekers waaronder Betsy de Thierry,  interactie en fun!

Tijden
Vrijdag deuren open om 19.30 uur, start programma om 20.00 uur.
Zaterdag deuren open om 10.00 uur, start programma om 10.30 uur, tot 16.00 uur.

Tickets
 € 10 opgeven bij Diana 

Dopen

Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van het geloof. Het laat zien dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Èen van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven. 
Wil jij hem de rest van je leven volgen? Laat je dan dopen! 

Wil jij je laten dopen of wil je meer info?
Klik dan op onderstaande button en we nemen contact met je op. 

 

IK WIL MIJ LATEN DOPEN
LEESPLAN VAN DE MAAND
Elke dag maken we keuzes die ons levensverhaal vormen. Hoe zou je leven eruitzien als je een expert werd in het maken van die keuzes? Craig Groeschel is bestseller auteur volgens de New York Times en voorganger van Life Church. In dit leesplan wil hij je aanmoedigen met zeven principes uit zijn boek "Divine Direction" (Goddelijke richting) om je te helpen Gods wijsheid te vinden voor je dagelijkse beslissingen. Ontdek de geestelijke richting die je nodig hebt om een verhaal te leven tot eer van God, een verhaal dat je graag wil vertellen.
BEGIN LEESPLAN
TEKST VAN DE MAAND
Facebook
YouTube
Website
Instagram

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.