Copy

Hi familie en vrienden!

Wat hebben we een mooie maand achter de rug! Vision sunday, bidden en vasten en een nieuwe prekenserie. Dankbaar dat we al zo'n mooi begin van het jaar mochten hebben. Ook mogen we na een lange tijd weer versoepelen. Dat betekent dat we weer met meer mensen bij elkaar mogen komen. Daar hebben we zo naar uitgekeken! Samen worshippen, aanbidden en natuurlijk connecten onder het genot van een bakje koffie!
Genoeg nieuws dus!

 

We nemen je graag mee in alles wat komen gaat. 

Be blessed,

Adri en Martha Blonk


Zondag 27 februari- Nico Bais- Bidden in de Geest
Luister terug

ZONDAG 6 MAART - COMPASSION SUNDAY

Deze zondag mogen we Harriet Hofsink verwelkomen. De ochtend zal in het teken staan van Compassion. Compassion bevrijdt kinderen van armoede in Jezus' naam. Deze ochtend krijgen wij als kerk de kans om een rol te spelen in het leven van een kind. We mogen deze kinderen helpen om de persoon te worden zoals God hem of haar bedoeld heeft.

 

Meer over Compassion

VRIJDAG/ZATERDAG 11-12 MAART- VROUWENCONF

Vrijdagavond 11 en zaterdag 12 maart 2022 is de jaarlijkse vrouwenconferentie: Life Conference! Mathilde van de Ridder is je host en samen met andere sprekers inspireert en bemoedigt zij je tijdens een programma dat je niet wilt missen. Dit jaar zullen we in in CLC Den Helder en CLC Den Haag samenkomen. 

Het wordt een conferentie met worship, verschillende sprekers waaronder Betsy de Thierry, interactie en fun! Wil jij hier bij zijn? Geef je op bij Diana Vos of druk op onderstaande button om jezelf in te schrijven. 

Opgeven vrouwenconferentie

13 MAART - DOPEN

Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van het geloof. Het laat zien dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood. Èen van de belangrijkste keuzes die je kunt maken in je leven. Wil jij hem de rest van je leven volgen? Laat je dan dopen!

Wil jij je laten dopen, dooponderwijs of wil je meer info? Klik dan op onderstaande button en we nemen contact met je op.

Ik laat mij dopen
Meer info

LEESPLAN

Jezus & splagchnizomai

Schrijver: Harriët Hofsink – Compassion Nederland
Aantal dagen: 7
Thema’s: geloof, lijden, kracht

Het Griekse woord splagchnizomai beschrijft wat we voelen als we geconfronteerd worden met pijn en lijden van anderen. In dit leesplan leer je meer over de betekenis én impact van splagchnizomai in het leven van Jezus en de mensen die Hij tegenkwam. Het roept de vraag op: wil ik (ook) meer splagchnizomai in mijn leven?

Leesplan van Harriet Hofsink

12 MAART 20.00 WORSHIPNIGHT

Erwin Venneker volgt een worship opleiding aan de KLC bijbelschool te Rotterdam. Dit jaar zal hij afstuderen. Als eindproject zal hij een worshipnight organiseren. 

Jij bent uitgenodigd! 

Locatie: Clc Den Helder 
geen ticket nodig 

 
Download

FREE DOWNLOAD

X MESSENGER APP

Verken onderwerpen zoals: gezinsdynamiek, gezonde relaties, het vinden van je doel, vrijheid van verslaving, hoe je jouw geloof kunt opbouwen, van God horen, zakelijk leiderschap en meer!

BOEK VAN DE MAAND

Hoe kun je geloven in een goede God als het leven pijn doet? Juist als het leven pijn doet, wil je Gods nabijheid ervaren, wil je zeker weten dat Hij er is en wil je erop kunnen vertrouwen dat Hij je gebeden beantwoordt. In zijn nieuwe boek Hoop schuwt Craig Groeschel het opnieuw niet om ook zijn eigen kwetsbaarheid en pijn te tonen.

Het boek bestellen? klik op de afbeelding

BELASTINGAANGIFTE

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Wist je dat CLC een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is? Dit betekent dat je je tienden & giften, alsook de bijdrage(n) van je sponsorkind(eren) die je per bank doet kunt aftrekken. Dit betekent dat je gemiddeld zo’n 35% weer van de belastingdienst terug ontvangt! 
Meer info ANBI

JOIN US!

Vanaf 6 maart hopen we de keuken weer te openen. Wij zijn opzoek naar nieuwe teamleden die het team willen komen versterken. Wil jij mee dienen in ons keukenteam? Neem dan z.s.m. contact op via info@clcdenhelder.nl of klik op de button.
Ik dien mee!
Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is voor iedereen! Je bent van harte welkom, wie je ook bent en waar je ook staat in het leven.

Kom je alleen of samen.. wie neem jij mee?!

Start: Begin April 

 
Ik doe mee begin APRIL 2022

Happy to help.

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Laat het ons weten! 
 

Facebook
YouTube
Website
Copyright © 2022 clc den helder, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.