Copy

Hi familie en vrienden!

Na een geweldige maand waarin we mochten genieten van Goede Vrijdag en een mooie paasdienst met onze prachtige dopelingen, mogen we nu met nieuwe verwachting uitkijken naar een nieuwe maand!
 
Juist in tijden van uitdagingen is het ons gebed dat je dicht bij Zijn hart blijft.
Dat je Zijn Liefde mag omarmen en gevuld mag zijn met Zijn hoop.
 
Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop steeds blijft toenemen door de kracht van de Heilige Geest. (Rom. 15:13)
 
Wij zijn dankbaar dat wij mogen weten dat wij altijd onze hoop op Hem mogen vestigen, waar je ook doorheen gaat. Onze hoop in Jezus die vrijwillig Zijn leven voor ons gaf.
Het is ons verlangen dat iedereen die ons huis (CLC) binnenkomt deze hoop mag ervaren.
 
We kijken ernaar uit om samen met jou deze nieuwe maand in te gaan en er ook voor elkaar te zijn op de gezamenlijke Connect Combined avonden.
We hebben weer een mooie agenda om jou verder te helpen in jouw geestelijke reis.
 
Liefs,
Adri en Martha

TERUGBLIK PASEN 2022

WELCOME TO CHURCH


Welcome to church is dé kennismaking voor iedereen die nieuw is in church.
Wil je ons, de visie, teamleden of het verhaal van de kerk (beter) leren kennen?
Dan nodigen we je graag uit om tijdens de lunch elkaar te ontmoeten. 
Laat het ons weten!
 
Aanmelden

PREKENSERIE

De nieuwe prekenserie "De kunst van winnen" die in mei start zal bestaande patronen in jouw leven uitdagen en je ertoe zetten jouw verleden niet jouw heden en jouw toekomst te laten bepalen. Bereid je voor op de waarheid die deze nieuwe serie bevat en ervaar het overvloedige, christelijke leven!
Luister terug

ZONDAG 8 MEI - MOEDERDAG

MOEDERDAG! Een dag om jouw mama in het zonnetje te zetten. Wij zijn dankbaar voor moeders en daarom hebben we op deze zondag een kleine attentie voor haar! Alle moeders, schoon-, bonus-, of toekomstige moeders zijn van harte welkom. Het belooft een heerlijke zondag te worden! 🌸

HEMELVAART FAMILIEDAG 26 MEI

Donderdag 26 mei willen we onze familiedag weer samen vieren. We gaan graag met elkaar naar een speeltuin, dierentuin of een park. Wil je deze dag ook gezellig mee? Houd onze socials in de gaten of geef jezelf op via de volgende link. Samen bedenken we dan een leuke activiteit! ☀️
 

contact
Help mijn Bijbel leeft! Samen met een mooie groep mensen zijn we begonnen aan de reis van deze bijbelstudie training. Dagelijks de Bijbel induiken en meer over Gods woord leren.  Dit gebeurt stap voor stap. God heeft al mooie dingen laten zien. Om dit samen te mogen delen is echt een voorrecht. Dankbaar voor onze tijd samen.

ALPHA CURSUS 

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is voor iedereen! Je bent van harte welkom, wie je ook bent en waar je ook staat in het leven.

Alleen? Of samen? Wie neem jij mee?


Start: 10 mei met avondeten
Ik doe mee
Blijf op de hoogte en luister het woord terug!

HEALINGROOMS

Healingrooms is een gebedsteam dat persoonlijk voor je wil bidden. Gebed is krachtig! Wij geloven dat God kan herstellen en genezen. Het team staat om de week op maandagavond vanaf 19.00 voor jou klaar in City Life Church Den Helder.  

9   mei 19.00 - 21.00 
23 mei 19.00 - 21.00 

 

GEBEDSAVONDEN

Wij geloven in de kracht van gebed. Op de gebedsavonden zullen we samen bidden voor de wereld waarin wij samen een verschil mogen brengen. Deze avonden zullen plaatsvinden in CLC Den Helder. tijd: 19.00-20.00
Tot dan!

30 mei 19.00-20.00
27 juni 19.00-20.00
25 juli 19.00-20.00

FREE Download  

Kies uit meer dan 2400 Bijbelvertalingen, in meer dan 1600 talen, op je computer, telefoon, of tablet -- waarvan vele beschikbaar zijn als Luisterbijbel. Markeer je favoriete gedeelten, maak Bladwijzers en Versafbeeldingen aan die je kunt delen en voeg openbare of privé Notities toe aan Bijbelverzen. De Bijbel App is helemaal gratis en zonder advertenties en in-app aankopen.
 

Boek van de maand

Ga je door een moeilijke tijd? Of je nu te maken hebt met een onverwachte tragedie, een levensbedreigende ziekte of je jezelf afvraagt waar je het geld voor je volgende maaltijd vandaan moet halen; God wil niet dat je in je eentje de strijd hoeft aan te gaan. Het allerbeste dat we kunnen doen is ons vertrouwen op Hem te stellen in de wetenschap dat Hij bij ons is en we voortdurend hoopvol kunnen blijven.
Het boek bestellen? klik op de afbeelding
Ben jij op zoek naar een team of wil je wat betekenen voor een ander? Wij zijn op zoek naar jou! Benieuwd waar je zou kunnen dienen of stage lopen? Geen probleem! Kerk zijn doen we samen. Wij willen jou helpen in je reis samen met God!
Ik wil dienen
IK WIL IN EEN CONNECTGROEP

Happy to help.

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Laat het ons weten! 
Info@clcdenhelder.nl
 

Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Website
Website


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.