Copy

Hi familie en vrienden!Wat een voorrecht om de maand mei af te mogen sluiten met de geboorte van de lieve, kleine Alayna, dochter van Paolo en Kim! En natuurlijk zijn we ook dankbaar voor ons kersverse echtpaar Jannes en Ivana Manderfeld. 

We geloven in een seizoen waarin we nog veel meer mogen zien van Gods grootheid.

‘Dat staat ook in de Bijbel: ‘Wat niemand heeft gezien, niemand heeft gehoord en wat niemand ooit heeft bedacht, dat heeft God allemaal klaar voor hen die Hem liefhebben.’’
‭‭1 Korinthiërs‬ ‭2:9‬ ‭HTB‬‬

Wat hebben we de afgelopen maand mooie getuigenissen gehoord over genezing en voorziening.
We willen je aanmoedigen om de gebeds- / dankkaarten die op de stoelen liggen in te blijven vullen. Door op te schrijven wat God voor jou heeft gedaan word je niet alleen zelf bemoedigd, maar wij allemaal. 

We hopen dat je door de prekenseries, de connect- / trainingsavonden & de ontmoetingen met elkaar steeds meer mag groeien in jouw geloofsreis met Jezus. Meer geloof, meer overwinningen en meer mensen die hierdoor bereikt mogen worden. 

Na een paar prachtige pastorsdagen zullen we aankomend weekend onze kernteamdagen hebben. We willen tijdens deze dagen de tijd nemen om te bidden en te ontvangen wat God nog meer voor ons als kerk heeft.
Bid je mee?

We kijken ook uit naar Pinksteren, de komst van de Heilige Geest. Mooi om dit samen als kerk te vieren  en we zien natuurlijk uit naar een mooi Hart voor het Huis offer.
“Een levende Kerk is een gevende Kerk”

Pak de mogelijkheid om je vader/vriend of buurman uit te nodigen op Vaderdag, want de vaders worden in het zonnetje gezet.

We kijken uit naar een mooie maand met elkaar.

Liefs,
Adri & Martha

ZONDAG 5 JUNI - Hart voor het Huis

We bereiden ons voor op ons Hart voor het Huis offer. Het is een extra moment van geven uit dankbaarheid, om te investeren in de bouw van Gods Huis. We willen Gods liefde brengen in een wereld in nood en zijn Huis bouwen als baken van licht in onze steden en ver daarbuiten. Geven voor het Hart voor het Huis offer is investeren in het veranderen van mensenlevens met Gods boodschap van hoop en liefde. 

ZONDAG 12 JUNI - PS. ARNOUD STURING

Zondag 12 juni verwelkomen wij ps. Arnoud Sturing uit CLC Assen. 
Hij zal verder gaan in de serie 'De kracht van winnen!'. 

ZONDAG 19 JUNI - VADERDAG

Bring your father to church day! Wij zijn dankbaar voor onze vaders en daarom hebben we op deze zondag een kleine verrassing! Alle vaders, schoon-, bonus- of toekomstige vaders zijn van harte welkom. 
 

ZATERDAG 25 JUNI - MEN CONFERENCE CLC DEN HAAG

City Life Men Conference is hét moment om als mannen bij elkaar te komen. Zaterdag 25 juni 2022 wordt een gave dag vol inspiratie, bemoediging, uitdaging, competitie en worship. Met gastspreker Israel Pochtar (pastor Beit Hallel) en Erald van de Ridder (Senior Pastor City Life Church).

Mis deze dag niet!

PS wil je niet alleen en met iemand meerijden? Laat het ons weten!

Bestel Ticket

ZONDAG 26 JUNI - GASTSPREKER JAN POOL

De laatste jaren raakte hij betrokken bij landelijke bedieningen en is hij een mentor en inspirator geworden voor vele leiders. Kenmerkend voor Jan Pool is dat hij mensen wil raken en uitdagen om Gods hart te zoeken en achter Jezus aan te gaan. Dat doet hij als spreker, mentor en schrijver.
Laat jij je deze zondag inspireren?

WELCOME TO CHURCH


Welcome to Church is dé kennismaking voor iedereen die nieuw is in onze kerk. Wil je ons, de visie, de teamleden of het verhaal van de kerk (beter) leren kennen? Dan nodigen we je graag uit om elkaar tijdens de lunch te ontmoeten. 
Laat het ons weten!
 
Aanmelden
Blijf op de hoogte en luister het woord terug!

HEALINGROOMS

Healingrooms is een gebedsteam dat persoonlijk voor je wil bidden. Gebed is krachtig! Wij geloven dat God door gebed heen kan herstellen en genezen. Het team staat om de week op maandagavond vanaf 19.00 uur voor jou klaar in City Life Church Den Helder.  

20 juni 19.00 - 21.00 
 4 juli  19.00 - 21.00 

 

GEBEDSAVONDEN

Wij geloven in de kracht van gebed. Op de gebedsavonden zullen we samen bidden voor de wereld waarin wij samen een verschil mogen brengen. Deze avonden zullen plaatsvinden in CLC Den Helder. Tijd: 19.00-20.00 uur.
Tot dan!


27 juni 19.00-20.00
25 juli 19.00-20.00

Boek van de maand

Een praktisch en helpend boek over hoe jij als echtgenoot/echtgenote voor je vrouw/man kunt bidden.

Je huwelijk wordt echt niet beter door erover te piekeren. Maar als je ervoor bidt, verandert er wat! Een gelukkig huwelijk lijkt veel mensen een onmogelijkheid. En toch kan het. God doet graag het onmogelijke als je Hem erom vraagt! Stormie Omartian vertelt hoe God haar moeilijke huwelijk sterker maakte, sinds zij voor haar man begon te bidden. 

Iedere vrouw/man die naar een intiemere relatie met haar man/zijn vrouw verlangt, zal gesterkt worden door deze frisse kijk op de kracht van het gebed. Door levensechte voorbeelden, modelgebeden en toepasselijke Bijbelteksten laat de schrijfster zien dat vrouwen / mannen kunnen rusten in Gods bemoedigende en zekere beloften voor hun huwelijk.

Bestel
Ik wil in een connectgroep

Happy to help.

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Laat het ons weten! 
Info@clcdenhelder.nl
 

Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Website
Website


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.