Copy

Hi familie en vrienden!

We kijken uit naar een nieuwe maand. Juist in een seizoen van onzekerheid, oorlog en onrust, geloven wij dat God iets moois aan het doen is.

'Want Ik ben iets heel nieuws van plan. Kijk, Ik ben er al mee begonnen. Ziet u het niet? Ik zal een weg maken door de wildernis van de wereld waarover mijn volk naar huis kan terugkeren.  Ik zal rivieren voor mijn volk laten ontspringen in de woestijn!' Jes. 43:19 HTB

God is in beweging!

We hebben afgelopen maand genoten van de dopelingen, van de afsluiting van de Prayercourse, het opdragen van onze babies en van alle (nieuwe) mensen die een bezoek hebben gebracht aan onze Kerk. God heeft een plan voor jou en mij persoonlijk maar ook voor Zijn Huis. Wat zijn we dankbaar en wat vinden wij het een voorrecht dat we mensen uit Oekraïne mogen verwelkomen en een thuis mogen geven in ons gebouw. Dat we Zijn liefde en zegen door mogen geven. Laten we met elkaar onderstaande tekst uitspreken over ons eigen leven maar ook over het leven van elke vluchteling die boven CLC komt te wonen.

'Want Ik weet welke plannen Ik voor u heb, zegt de Here. Met deze plannen heb ik uw geluk voor ogen, niet uw ongeluk. Ik wil u weer een toekomst en een nieuwe hoop geven.'
Jer. 29:11 HTB

Laten we deze tekst met elkaar omarmen. Dat we meer en meer beseffen dat Hij groter is dan onze omstandigheden en dat Hij het beste met ons voorheeft. Laten we vol verwachting open staan voor datgene wat God deze maand voor jou en mij heeft klaarliggen.

Lets make things better!

 

We kijken ernaar uit om jou weer te zien,
liefs Adri en Martha

WELCOME TO CHURCH


Welcome to church is dé kennismaking voor iedereen die nieuw is in church.
Wil je ons, de visie, teamleden of het verhaal van de kerk (beter) leren kennen?
Dan nodigen we je graag uit om tijdens de lunch elkaar te ontmoeten. 
Laat het ons weten!
10 APRIL 12.45-14.00
Aanmelden

PREKENSERIE

“Health Care” is een driedelige prekenserie waar we met elkaar dieper ingaan op de geestelijke (mentale) gezondheid van mensen. De Bijbel waarschuwt ons voor emoties die schadelijk zijn en spoort ons aan om positieve emoties te versterken. Zo goed hierover te praten in de tijd waarin we nu leven!
Luister terug

ZONDAG 17 APRIL - PASEN

Deze zondag vieren we dat Jezus is opgestaan en een heel nieuw leven voor ons heeft. Ben je nog niet gedoopt? Dan is er ook gelegenheid om je te laten dopen. Dopen is een publiekelijk en zichtbaar statement van jouw geloof dat je met Jezus bent gestorven en opgestaan uit de dood om dat nieuwe leven met Hem te leven. Wil je meer weten over Dopen of je daarvoor aanmelden? klik hieronder op de button. Daarnaast is het ook voor alle Kids een extra feestelijke zondag.

Ik laat mij dopen

INZAMELEN OEKRAÏNE 

Deze maand mogen wij de mensen uit Oekraïne opvangen in ons gebouw. Om hen te kunnen ontvangen en een warm thuis te kunnen geven verzamelen we goederen. Via de button kan je de lijst vinden met praktische zaken om mee te kunnen helpen. De goederen kan je op zondag vanaf 10.00 - 13.00 inleveren. Ook op de avonden van trainingen of cursussen zal daar ruimte voor zijn. 

Wil je liever praktisch zelf meehelpen als vrijwilliger? Laat het ons weten! 

Lijst van praktische zaken

SEARCH FOR LIFE

Search For Life probeert de deelnemers te leren zichzelf en de dingen waar ze mee worstelen onder ogen te zien en daar ook eerlijk voor uit te komen en na te denken over de dingen die hun leven zin geven.
In deze cursussen wordt dieper ingegaan op de gevoelens en de problematiek waar mensen tegen aan lopen.

Search For Life betekent ook zorg hebben voor elkaar, dat je er bent voor elkaar. Search For Life is in die zin ook niet speciaal gericht op mensen die extra zorg of pastoraat nodig hebben. Het is goed voor iedereen!

Tijd 20.15-21.30   
Plaats: CLC Den Helder 
START 19 APRIL (10 AVONDEN)

BIJBELSTUDIE

Bijbelstudie training
Aan de hand van 30 zelfstudieopdrachten ontvang je praktische tools om zelf de Bijbel te bestuderen en te ervaren: Mijn Bijbel leeft! Totaal 8 interactieve avonden, om de twee weken.


Tijd: 20.15-21.30
Plaats: CLC Den Helder
START 4 APRIL  (8 AVONDEN)
OPGEVEN

ALPHA CURSUS 

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is voor iedereen! Je bent van harte welkom, wie je ook bent en waar je ook staat in het leven.

Alleen? of Samen? wie neem jij mee?


Start: 19 april met avondeten
Ik doe mee

HEALINGROOMS

De healingroom is weer open. Met een gebedsteam dat persoonlijk voor je wil bidden. Voor genezing, hoop, antwoorden, herstel van relaties. Gebed is krachtig! God kan ook jou herstellen van lichamelijke klachten. Ook van depressie, angsten, onzekerheid. 

11 april 19.00 - 21.00
25 april 19.00 - 21.00
9 mei 19.00 - 21.00 

GEBEDSAVONDEN

Wij geloven in de kracht van gebed. Op de gebedsavonden zullen we samen bidden voor de wereld waarin wij samen een verschil mogen brengen. Deze avonden zullen plaatsvinden in CLC Den Helder. tijd: 19.00-20.00
Tot dan!

4 april 19.00-20.00
2 mei 19.00-20.00
30 mei 19.00-20.00
27 juni 19.00-20.00
25 juli 19.00-20.00
IK WIL IN EEN CONNECTGROEP
Download

FREE Download  MessengerX

Verken onderwerpen zoals: gezinsdynamiek, gezonde relaties, het vinden van je doel, vrijheid van verslaving, hoe je je geloof kunt opbouwen, van God horen, zakelijk leiderschap en meer!

Boek van de maand

De Bijbel staat vol met beloften van God. In 'Onwankelbare hoop' deelt Max Lucado een aantal van deze beloften die hem door de jaren heen hebben bemoedigd. Hij laat zien hoe we ons leven op Gods beloften kunnen bouwen en hoe ze ons houvast bieden te midden van onze dagelijkse beslommeringen. Als het stormt in ons leven, zijn Gods beloften als een licht aan de horizon: ze wijzen de weg en bieden ons onwankelbare hoop.

Het boek bestellen? klik op de afbeelding

Belastingaangifte

Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Wist je dat CLC een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is? Dit betekent dat je je tienden & giften, alsook de bijdrage(n) van je sponsorkind(eren) die je per bank doet kunt aftrekken. Dit betekent dat je gemiddeld zo’n 35% weer van de belastingdienst terug ontvangt! 
Meer info ANBI
Ben jij op zoek naar een team of wil je wat betekenen voor een ander? Wij zijn op zoek naar jou! Benieuwd waar je zou kunnen dienen of stage lopen? Geen probleem! Kerk zijn doen we samen. Wij willen jou helpen in je reis samen met God!
Ik wil dienen
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Website
Website

Happy to help.

Heb je hulp nodig of heb je vragen? Laat het ons weten! 
Info@clcdenhelder.nl
 Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.