Copy

BEN JE ERBIJ?

PASEN 2022

 


Vier Pasen samen met CLC Den Helder. Het zal niet hetzelfde zijn zonder jou. Een weekend vol met mooie momenten. A message of hope. Jij bent welkom!
Hieronder vind je onze activiteiten van dit weekend. 

 

GOEDE VRIJDAG

Goede vrijdag een dag dat alles veranderde. De wereld zag het als een einde, maar dit was een nieuw begin. Zijn laatste ademtocht zorgde voor vrijheid. Vrijdag avond staan we stil bij dit mooie nieuwe begin en de vrijheid die Hij ons gaf. Een avond met aanbidding, gezamenlijk avondmaal en gebed. 

Locatie: CLC Den Helder 
Tijd: 20.00 - 21.00 

PAASDIENST

He is risen! Jezus is opgestaan en deed dat voor jou en mij. Deze dienst blikken we terug op deze gebeurtenis. Dit doen we door worship, een krachtig woord en leuke paasspecials! Ook mogen we zien hoe de dopelingen hun oude leven achter hun laten en opstaan in een nieuw begin met Hem. De kinderen zullen tijdens hun eigen dienst het paasverhaal horen en daarmee aan de slag gaan. Dus geen zorgen, voor ieder wat wils! Leuk als je komt en nodig vooral iemand uit! Jij gunt iemand anders toch ook een mooi nieuw begin?


Locatie: CLC Den Helder 
Tijd: 11.00-12.30

CLC KIDS PAASJACHT 

Na de paasdienst zal om 13.30 onze PAASJACHT beginnen! Alle kinderen zijn uitgenodigd om de verstopte eieren te zoeken bij de Helderse Vallei. Laten we samen de kinderen helpen en aanmoedigen. Jullie zijn van harte welkom. Je kan ons vinden bij de vlaggen van CLC Den Helder.
Ps. kom je op de foto met de paashaas?

Locatie: HELDERSE VALLEI
Tijd: 13.30 - 14.30 

VOLG ONS!
!! NEW !! -> CLC KIDS ACCOUNT!
!! NEW !! -> CLC KIDS ACCOUNT!
Vragen of meer info?
Facebook
Link
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
clc den helder · Annie Romein-Verschoorlaan 11 · DEN HELDER, Noord-Holland 1784 NZ · Netherlands