Copy
Norman Sateh een heerlijke en beroemde belevenis.
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.
Ga mee op deze culinaire reis

Hoera!!!!!!!!!!!!!!

Na 29 succesvolle Coffee & Jazz jaren kunnen wij U berichten dat deze beroemde, tongstrelende, iets pittige sateh online te bestellen is via www.normansateh.nl onder de naam Norman Sateh Palembang. Een eerlijk product zonder conserveringsmiddelen.

29 Jaar hebben wij een Indonesisch restaurant geëxploiteerd in Amsterdam, genaamd Coffee & Jazz Indonesische delicatessen. Op de menukaart stonden diverse Indonesische specialiteiten waaronder ook onze sateh. Deze sateh kreeg grote bekendheid met name om de unieke smaak van de satehsaus, die bereid is volgens eigen familierecept.

Na sluiting van ons restaurant hebben wij besloten door te gaan met het leveren van onze sateh aan particulieren en het heeft uiteindelijk geleid – na veel brainstormen, voorbereidingen en speurwerk - tot dit resultaat.

We hebben een productiekeuken gevonden, die de satehsaus bereidt. De sateh van kippendijenvlees wordt gemaakt door een vleeshandel, die Topkwaliteit levert. En een distributiebedrijf, dat op professionele wijze de bestelling(en) binnen de kortste keren bij U aflevert! Meestal binnen 2-3 dagen.

De satehstokjes zijn heel handig verpakt, zodat U in etappes de voorraad kunt aanbreken.

De sateh kan op diverse manieren bereid worden. In de oven, op een contactgrill of natuurlijk op de barbecue. En vergeet vooral niet bij het opdienen een paar druppeltjes limoen uit te knijpen en wat gebakken uitjes eroverheen te strooien.

Naast de sateh is tevens de Soto Madura Nyonya Sonya meegeleverd. Een geurige Indonesische kippensoep voor 2 personen met verse kruiden bereid naar het recept van mijn overleden zus, Sonja. It’s all in the family.

Na het plaatsen van een bericht over het online bestellen van de Norman Sateh kwam direct de eerste bestelling al binnen en is in goede orde en volgens afspraak afgeleverd.

Dus ga ook de uitdaging aan en laat u verrassen. Een ware belevenis.

Tot zover deze korte nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief krijgt u automatisch toegestuurd.

Groet,
Peggy Norman

Copyright © 2017 Norman Sateh, Alle rechten voorbehouden.


De manier waarop u deze nieuwsbrief ontvangt aanpassen:
Verander uw voorkeuren of uitschrijven van deze nieuwsbrief
Nieuwsbrief gemaakt door Goldschmeding Automatisering.

Email Marketing Powered by Mailchimp