Copy
Als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de webversie
 


De nieuwe website is in de lucht

Accordis heeft een nieuwe website! U kunt nu niet meer zien hoe de oude website eruitzag, maar neemt u van ons aan: die kon wel een likje verf gebruiken.
Ons motto is ‘Samen naar een hoger plan’, en dan bedoelen we: samen met u. Wij zijn een vertrouwde partner van vele zorgorganisaties om stappen naar de toekomst te zetten. Op een slimme manier gebruik maken van technologie, samenwerken met het welzijn van de klant als uitgangspunt en een gezonde bedrijfsvoering met tevreden medewerkers. Voor welke uitdagingen staat u? Op onze website krijgt u een beeld wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Accordis is het afgelopen jaar flink gegroeid. De nieuwe medewerkers brengen nieuwe expertises mee waardoor we zorgorganisaties nog beter van dienst kunnen zijn. Op de vertrouwde gezichten kunt u natuurlijk ook blijven rekenen. Mede door de groei hebben we in de zomer van dit jaar een ander kantoorpand betrokken. En nu dus een nieuwe website en huisstijl, die het nieuwe elan beter uitstralen.
Wij nodigen u van harte uit om onze website te bekijken. Wat is uw eerste reactie? Klik op één van onderstaande knoppen.


 
Wilt u graag uitgebreider feedback geven? Stuurt u dan een mail naar Wendy de Munk. Zij neemt uw feedback ter harte en gebruikt deze om de website continu te verbeteren.
Wij zijn specialisten in het grondig verbeteren van de prestaties van zorgorganisaties. Ambities realiseren van mensen in de zorg door onze kennis en ervaring over informatievoorziening, processen, systeeminrichting en leiderschap te delen. Dat is wat wij doen. Samen naar een hoger plan. Zodat het leven van iedereen die zorgt geeft of zorg krijgt aangenamer wordt. Geen dikke rapporten; wel zichtbare en duurzame resultaten. Wilt u meer weten, of heeft u vragen, neem contact met ons op.
Copyright © 2016 Accordis B.V., All rights reserved.


 
Email Marketing Powered by Mailchimp