Copy
Nieuwsbrief 1 | Guldentijd Groep
View this email in your browser

Beste relatie van de Guldentijd Groep,

Hier is hij dan: onze eerste echte nieuwsbrief voor alle partners, klanten en perso
neel. Vorig jaar hebben we al een eerste teaser verstuurd over de laatste ontwikkelingen, maar nu kan het echte werk beginnen.

De Guldentijd Groep is volop in beweging en dat willen we graag delen. Samenwerking is hierbij de sleutel tot succes. Het spreekwoordelijke gezegde 'alleen ga je sneller, samen kom je verder' is er niet voor niets. Samenwerken is voor ons een belangrijke manier om doelen te behalen.

Samenwerken zit ook in het DNA van Event-U-All. Niet alleen intern binnen de Guldentijd Groep, maar ook extern met het netwerk van partners en leveranciers. Door samen te werken heeft Event-U-All in 2016 een vliegende start gemaakt en ook de vooruitzichten voor 2017 zijn veelbelovend! Het bedrijf staat niet langer in de kinderschoenen en het is hoog tijd voor een aantal belangrijke upgrades! 

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag meer vertellen over onze geboekte successen en het laatste nieuws binnen de Guldentijd Groep. 


 Veel leesplezier!
 
Met vriendelijke groet,
Bart Withagen
Event-U-All breidt uit!
Ons nieuwe kantoor in de Businessdome!
Een nieuwe locatie
Vanaf 1 februari heeft Event-U-All de deuren van de nieuwe vestiging geopend! Het kantoor is te vinden in de Businessdome (Brouwer 1), te Eersel. Een prachtige locatie in één van de parels van de Kempen.
Even voorstellen...
Communicatietalent Linda Dams komt vanaf heden het team van Event-U-All en Guldentijd versterken. Linda heeft tijdens haar carrière afwisselend twee sporen bewandeld, het pad van recruitment en het pad van evenementenorganisatie. Deze lijn gaat zij nu doorzetten binnen onze holding. Bij Event-U-All gaat ze aan de slag als Sales & Marketing Coördinator en bij Guldentijd Ondernemersadvies als recruiter. 
Lees verder »
We zijn live!
Na de lancering van nieuwe website van Guldentijd, hebben we ook de website van Event-U-All grondig aangepakt. Je vindt er alle informatie over onze dienstverlening, werkwijze en het netwerk van partners/leveranciers. Klik op onderstaande button om de website te bekijken. We horen natuurlijk graag wat je ervan vindt!
Bezoek onze vernieuwde website!
Evenement en/of bedrijfsfeest in 2017?
Heb je dit jaar een evenement op de planning waarbij Event-U-All jou of jouw bedrijf van dienst kan zijn of ben je benieuwd naar het nieuwe kantoor? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak bij onze nieuwe vestiging!
Contact opnemen kan via info@eventuall.org of bel Ron Vosters (06 - 2018 8594) of Linda Dams (06 - 4313 6435).
Ander nieuws binnen de Guldentijd Groep
Nieuwe aanwinst FlexFirst
Ook FlexFirst heeft goed nieuws te melden. Vanaf februari start Geert van Wijk als franchisenemer bij FlexFirst. Geert is een zeer ervaren finance professional die jarenlang ervaring heeft opgedaan in (financieel) management, bedrijfsvoering en –advisering. Met zijn grote netwerk in deze branche gaat Geert opdrachtgevers ondersteunen bij hun financiële vacatures. Hierbij kijkt hij verder dan iemands kennis en ervaring, want ''bij het maken van een match kijk je ook of de persoonlijkheid en motivatie past bij het de bedrijfscultuur van de opdrachtgever''.
FLEXFIRST
EVENT-U-ALL
GULDENTIJD
FLEXABLE
Copyright © 2017 Guldentijd Holding, All rights reserved.
U krijgt deze e-mail, omdat u een van onze klanten, relaties of personeelsleden bent.

Ons e-mailadres is:
info@guldentijd.com

Wil je je voorkeuren wijzigen - Wil je deze e-mails niet meer ontvangen

Email Marketing Powered by MailChimp