Copy

VANEBRUD. Hvordan bliver man en helt - en mødehelt - hos jer?
 

Temaet for disse 10 uger er små praktiske vanebrud og ledernes erfaringer med dem. Ugens case handler om at være tydelig med sine forventinger til mødeadfærd.


Forestil dig, at du på tre minutter skule beskrive for en ny medarbejder, hvad der er det helt særlige ved møderne hos jer. Hvad ville du sige?
 
Eller hvad ville du svare, hvis medarbejderen spurgte: hvordan bliver man en mødehelt hos jer?
 
Ugens case fra en onboardingproces er egentlig bare en pointe, som har vist sig at have stor virkning. 
 
Den handler om at håndtere det paradoks, som vi ser i mange organisationer. Vi ved, at møderne er det måske vigtigste ledelsesværktøj - alligevel har vi det med at tage møderne for givet. Så meget, faktisk, at vi ofte ikke har ord eller begreber til at beskrive, hvad det helt særlige hos os. Så vi enten overser eller glemmer noget vigtigt.
 
Pointen er, at før vi bliver eksplicitte med mødekulturen, kan vi ikke hjælpe nye medarbejdere til en ordentlig onboarding.
 

Læs hele casen her
Møder er det vigtigste enkeltstående ledelsesværktøj. Hvornår har I sidst givet jeres møder et serviceeftersyn?
 
BetterMeetings tre-timers workshop om mødeledelse og -deltagelse munder ud i konkrete aftaler om, hvordan I kan arbejde med vanebrud. Vi indgår i dialogen på baggrund af korte oplæg baseret på den nyeste teori og vores sammenlagt næsten 50 års erfaring som ledere og konsulenter. Til glæde for den enkelte, gruppen og organisationen.
Læs om workshop her
Serien om vanebrud i møder er skrevet af Michael Bo Nielsen, selvstændig ledelsesrådgiver og affiliate hos BetterMeetings og Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings A/S.
Kontakt Michael Bo Nielsen
Kontakt Wenche Strømsnes

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver søndag sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

Viden om mødeledelse

Vi har samlet veldokumenteret viden om mødeledelse igennem flere år. Gå til vores artikelarkiv og søg den inspiration, du mangler. 


 

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2019 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp