Copy

VANEBRUD. Mødedagsorden. Hvad sker der, hvis du formulerer punkterne som spørgsmål 

Temaet for disse uger er små praktiske vanebrud og ledernes erfaringer med dem. Ugens case handler om, at engagerer mødedeltagerne. 


Efter forandringer, frasalg, og omstrukturering havde afdelingsmøderne i denne ITvirksomhed udviklet sig til en gang '20 spørgsmål til professoren,' hvor topledelsen blev bombarderet med snart det ene snart det andet, de skulle tage stilling til. Stemningen var præget af mismod og visse steder opgivenhed. Topledelsen var helt klar over, at der skulle arbejdes grundigt med at få genskabt organisationen energi. Et nyt medlem af topledelsen satte sig for arbejde med dette ved at ændre på, hvordan dagsorden til afdelingsmøderne blev lavet.

Ved at vende hvert dagsordenspunkt så det var formuleret som et spørgsmål fik hun bedre drøftelse og bedre beslutninger ud af møderne.

Casen er et praktisk eksempel på, at man kan bruge det faktum, at vores hjerne instinktivt reagerer på spørgsmål og sætter ubevidste processer i gang hos den enkelte. Læs casen her nedenfor.  

 

Læs hele casen her
Møder er det vigtigste enkeltstående ledelsesværktøj. Hvornår har I sidst givet jeres møder et serviceeftersyn?
 
BetterMeetings tre-timers workshop om mødeledelse og -deltagelse munder ud i konkrete aftaler om, hvordan I kan arbejde med vanebrud. Vi indgår i dialogen på baggrund af korte oplæg baseret på den nyeste teori og vores sammenlagt næsten 50 års erfaring som ledere og konsulenter. Til glæde for den enkelte, gruppen og organisationen.
Læs om workshop her
Serien om vanebrud i møder er skrevet af Michael Bo Nielsen, selvstændig ledelsesrådgiver og affiliate hos BetterMeetings og Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings A/S.
Kontakt Michael Bo Nielsen
Kontakt Wenche Strømsnes

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver søndag sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

Viden om mødeledelse

Vi har samlet veldokumenteret viden om mødeledelse igennem flere år. Gå til vores artikelarkiv og søg den inspiration, du mangler. 


 

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2019 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp