Copy

VANEBRUD. Hvordan måler du din værdi som mødedeltager?
 

Temaet for disse 10 uger er små praktiske vanebrud og ledernes erfaringer med dem. Ugens case handler om at stoppe op og undersøge, hvorfor man egentlig sidder med i en mødegruppe.


Hvordan måler du egentlig din værdi som mødedeltager? Det spørgsmål kom op, da projektchefen i en større dansk produktionsvirksomhed lavede en time out fra projektstyregruppens normale mødedagsorden og i stedet lagde op til en snak om, hvordan gruppen kunne bruges bedre.

Han oplevede, at der var for meget snak, for uklare konklusioner og alt for stor ubalance i, hvem der havde taletid. Snakken gav anledning til, at gruppen lavede aftaler om nogle ganske få justeringer for de kommende møder og om, hvordan de skal følges op.

Der er et par gode vaner, man kan tillægge sig, for at bliver en virkelig god og værdsat mødedeltager. En af dem er at sætte ord på andres pointer. Klik på knappen nedenfor for at læse casen og de gode vaner.
 

Læs hele casen her
Møder er det vigtigste enkeltstående ledelsesværktøj. Hvornår har I sidst givet jeres møder et serviceeftersyn?
 
BetterMeetings tre-timers workshop om mødeledelse og -deltagelse munder ud i konkrete aftaler om, hvordan I kan arbejde med vanebrud. Vi indgår i dialogen på baggrund af korte oplæg baseret på den nyeste teori og vores sammenlagt næsten 50 års erfaring som ledere og konsulenter. Til glæde for den enkelte, gruppen og organisationen.
Læs om workshop her
Serien om vanebrud i møder er skrevet af Michael Bo Nielsen, selvstændig ledelsesrådgiver og affiliate hos BetterMeetings og Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings A/S.
Kontakt Michael Bo Nielsen
Kontakt Wenche Strømsnes

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver søndag sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

Viden om mødeledelse

Vi har samlet veldokumenteret viden om mødeledelse igennem flere år. Gå til vores artikelarkiv og søg den inspiration, du mangler. 


 

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2019 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp