Copy
De dygtigste grupper sørger for, at der altid er uddybende materiale til dagsordenspunkter. I hvert fald til de typer punkter, der lægger op til en beslutning.

Det er der en rigtig god grund til. Materiale, der først udleveres på selve mødet (skriftligt eller mundtligt), skaber ifølge en undersøgelse dobbelt så lange møder (Volkema & Niedermann). Hertil giver det beslutninger af dårligere kvalitet - dvs.som har stor sandsynlighed for aldrig at blive implementeret - fordi deltagerne i processen ikke har haft individuel tænketid, inden dialogen går i gang.

Når man forbereder sig til et møde, må man ikke være i tvivl om, hvorfor et punkt er på dagsorden, hvad der skal komme ud af dialogen og hvilke informationer, der foreligger. Den gode mødedeltager tager ansvar for at efterspørge dette før mødet, hvis der er den mindste tvivl.
 

Se alle tip i denne serie...
Michael Bo Nielsen er selvstændig ledelseskonsulent. Han er affiliate i BetterMeetings. Kontakt ham på mbn@mbnielsen.dk

Gå til hjemmeside her.
Wenche Strømsnes er stifter og leder af BetterMeetings. Kontakt hende på wst@bettermeetings.as


Gå til BetterMeetings her.

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver søndag sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

Viden om mødeledelse

Vi har samlet veldokumenteret viden om mødeledelse igennem flere år. Gå til vores artikelarkiv og søg den inspiration, du mangler. 

We're Social. Find os her

Copyright © 2019 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp