Copy

Høj på krise
 

Pas på med de hurtige beslutninger. Kriseledelse kan være vanedannende, fordi vi kommer til at gå efter det daglige adrenalin-kick fremfor de gode beslutninger.  Ikke alle sager fortjener en plads i hurtig-køen. Heller ikke i Corona krisetider.

Ledere, chefer og bestyrelsesformænd har  i den forløbne uge beskrevet, hvordan de bliver kontaktet og afæsket svar om sager, de normalt aldrig ville høre om. Det sker bilateralt pr. mail, telefon eller video. Og det sker på de virtuelle møder, hvor man udover teknologien slås med dagsordenen. Det hele er mere håndholdt, forlyder det.

”Det er meget få af de beslutninger, jeg har taget på krisemøderne i løbet af de sidste 10 dage, som ikke kunne have ventet et døgn. Men jeg har satme været effektiv”. Sådan konstaterede en chef tørt i tirsdags.

Hastighed kommer mange steder til at gå forud for kvalitet.  

Nøglen til gode møder – hvad enten det foregår i fysiske eller virtuelle møder – er stadigvæk god forberedelse. Rapporter fra de virtuelle møderum tyder på, at vi tilsyneladende har glemt det.

Anledningen er Corona, undskyldningen er hastværk og resultatet er formodentlig dårligere beslutninger. Der er et navn for det: Adrenaline Bias. 
Læs hele artiklen her
KLIK PÅ BILLEDET FOR AT GÅ TIL SIDEN MED TIPS TIL MØDEAFVIKLING UNDER CORONA-KARANTÆNE.

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver uge sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2020 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp