Copy

Er du træt og uoplagt efter en dag med virtuelle møder?


Vi har nu en virkelighed, hvor alting foregår virtuelt på videomøder eller telefonmøder. Langt de fleste har gode erfaringer med formen. Teknikken er til at gå til, uanset om man anvender den ene eller den anden tjeneste. Og mange steder er man ret begejstret for alt det, man kan få fra hånden, fordi virtuelle møder ofte er mere fokuserede end de fysiske. Alligevel slider det. Man bliver ganske enkelt træt af at have sit fokus så ensidigt ind i en skærm. 

Mange har gjort det til en god vane at holde sine telefonmøder gående. Ved at gå får man alle de gode elementer fra bevægelse og frisk luft, samtidig med at man får klaret sin samtale. Men for nogen har det været vanskeligt, at afvikle virtuelle gruppemøder i det fri. Læs tip til det i denne uge, hvor vi også beskriver,  hvordan topledelsen i en finansiel virksomhed har lagt sine møder om, så de slutter med, at alle går en tur.
 
Læs hele artiklen her
KLIK PÅ BILLEDET FOR AT GÅ TIL SIDEN MED TIPS TIL MØDEAFVIKLING UNDER CORONA-KARANTÆNE.

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver uge sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2020 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp