Copy

Fem sætninger, vi bare ikke gider høre mere på møderne. 
Top fem over mødernes mest effektive energi-slugere


Er der nogen, der har set John ..? Nå, men vi har jo alle læst materialet, så lad os gå direkte til kommentarerne ..! Nu må det vist være min tur ..! Jeg er lige nødt til at tage dette opkald ..! Er der nogen kommentarer ..?

Der er langt imellem de møder, hvor mindst en af disse sætninger ikke bliver sagt undervejs. Og det er en uvane. For de er på forskellig vis med til at suge fart, energi og retning ud af møderne. 

I de seneste fem uger har vi skrevet om disse sætninger en ad gangen. Tak for kommentarer og feedback om dette. Der har været ønske om ét samlet printvenligt overblik, og det finder du ved at klikke på knappen her nedenfor. 

God fornøjelse med at bruge den nye start efter corona-krisen til at luge disse sætninger ud af møderne. Vi fortsætter fra på søndag og hen over sommeren med en serie om modige mødevaner.  
 
SAMLET OVERBLIK OVER DE FEM SÆTNINGER
Genbesøg de seneste fem uger tips:
#1 Er der nogen, der har set John?
#2 Nå, men vi har jo allesammen læst materialet, så lad os gå direkte til kommentarer ...
#3 Er der nogen kommentarer?
#4 Nu må det vist være min tur
#5 Jeg bliver lige nødt til at tage det her opkald
Serien "Fem sætninger, vi bare ikke gider høre længere"er skrevet af Michael Bo Nielsen, selvstændig ledelsesrådgiver og affiliate hos BetterMeetings og Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings A/S

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver uge sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2020 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp