Copy

"Er der nogen, der har set John ..?” 

Sætning nr. 1 på top fem over mødernes mest effektive energi-slugere

Nej! Og det er sådan set også ligegyldigt, om nogen har set John. Hvis mødet er sat til at begynde kl. 09.00, så begynder det kl. 09.00, uanset om John måtte være på vej eller ej.

Ved at vente på det mest forsinkede, upræcise, useriøse, uengagerede teammedlem deponerer I vetoretten for rettidig fremdrift og god udnyttelse af tiden hos den mindst egnede.

Når John (endelig) møder op, må han stille falde ind og forsøge at koble sig på det tog, som altså afgik rettidigt. Og hvis det ikke er en enlig svale, så bør nogen tale alvorligt med John om hans prioriteter. 
Om denne serie
Fem sætninger, vi bare ikke gider høre længere

Vi har samlet sætninger fra  standard vokabulariet i mange lederteams. I al deres uskyldige banalitet er de på forskellig vis med til at suge fart, energi og retning ud af møderne.

Hvad med at lade den nye start efter corona-krisen indeholde et forbud mod at anvende disse sætninger? 
 
 
Over de næste uger bringer vi top fem over mødernes mest effektive energi-slugere.
HENT MASSER AF TIPS TIL MØDELEDELSE
Serien "Fem sætninger, vi bare ikke gider høre længere"er skrevet af Michael Bo Nielsen, selvstændig ledelsesrådgiver og affiliate hos BetterMeetings og Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings A/S

Få et tip om ugen

Selv en meget erfaren leder må ind i mellem skifte stil i sine møder for at opnå bemærkelsesværdige resultater. Hver uge sender vi et nyt tip. Tilmeld dig her.

We're Social. Find os her

LinkedIn
Facebook
Hjemmeside
Email
Copyright © 2020 BetterMeetings

opdater dine præferencer
afmeld nyhedsbrev
privatlivspolitik

Email Marketing Powered by Mailchimp